Bielenda SKIN CLINIC Clean Skin Expert Nawilżający płyn micelarny 3 w1 400 ml

€ 5,30
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Dostępny

DAGELIJKSE COMFORTABELE 3in1 VERZORGING

< strong >Hydraterende 3-in-1 micellaire vloeistof voor het wassen en verwijderen van make-up van gezicht, ogen en lippen

vervangt effectief lotion, toner, zeep en water:

WAS EN REINIGT ALS WATER EN ZEEP

NEUTRALISEERT EN VERFRIST ALS EEN TONIC

HYDRATERT EN VERZORGT ZOALS MELK.

Actie

Reinigt en verfrist de huid snel en effectief en verwijdert deze onmiddellijk make-up, ander vuil en overtollig talg zonder deze te verspreiden gezicht. Tonificeert, verzacht irritaties, geeft de huid zachtheid en gevoel van comfort

Hoge reinigingsefficiëntie is het resultaat van het gebruik van Micellen die make-up, talg en al het vuil opvangen en perfect verwijderen. Hyaluronzuur versterkt door Ultra Hydra Complex garanderen intensieve en diepe hydratatie, waardoor de huid beschermd tegen verlies van stevigheid en elasticiteit al in de fase zuivering.

Het product is bedoeld voor de dagelijkse verzorging van alle huidtypes. Hiermee kunt u een droge huid al in de fase van het verwijderen van make-up voorkomen. Is delicaat en zacht, zelfs voor gevoelige ogen. Bevat geen parabenen en alcohol.

Effect

Frisse, perfect gereinigde, gladde en gehydrateerde huid zonder het minste gevoel van spanning en ongemak, ideaal voorbereid verdere zorg.

Gebruik

Bevochtig een wattenschijfje met vloeistof, maak de huid schoon. Gebruik in de ochtend en avond of in overdag als verfrissende behandeling. Het vereist geen sterke wrijven en blozen.

04417
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169020385

Bielenda SKIN CLINIC Clean...

€ 5,30
group_work Toestemming voor cookies