Paloma Intensief Verzachtende Voetbalsem 100 ml

€ 6,30
Inclusief belasting

Intensief gladmakende balsem bedoeld voor de verzorging van de beschadigde, droge voethuid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Paloma Intensief Gladmakende Voetbalsem 100 ml

Intensief gladmakende balsem bedoeld voor de verzorging van de beschadigde, droge voethuid is een speciaal ontwikkeld product dat uitgebreide verzorging en regeneratie biedt voor de harde en ruwe voethuid. De formule van deze balsem bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die synergetisch samenwerken om de huid diepe hydratatie en gladheid te geven. Karitéboter, allantoïne, ureum en amandelolie zijn belangrijke ingrediënten met sterke hydraterende, verzachtende en gladmakende eigenschappen. Karitéboter is rijk aan vetzuren en vitamines die de huid intensief hydrateren en de zachtheid en elasticiteit herstellen. Allantoïne heeft een verzachtende werking en verlicht irritaties, terwijl het het huidregeneratieproces ondersteunt. Ureum werkt als een natuurlijk verzachtend middel en trekt vocht in de huid aan en houdt het vast, waardoor de elasticiteit en gladheid ervan wordt verbeterd. Amandelolie is rijk aan voedingsstoffen en vitamines die de huid bovendien hydrateren en voeden. Regelmatig gebruik van deze balsem op de huid van de voeten levert zichtbare resultaten op. De huid wordt gladder, elastischer en gehydrateerd. De balsem vermindert effectief de ruwheid en schilfering van de huid, waardoor de natuurlijke zachtheid en het gezonde uiterlijk worden hersteld. Het aanbrengen van de balsem is gemakkelijk en aangenaam. Breng na het wassen van uw voeten een passende hoeveelheid balsem aan op de huid van uw voeten en masseer deze zachtjes totdat deze volledig is opgenomen. Het product kan dagelijks of naar behoefte worden gebruikt, afhankelijk van de conditie van de voethuid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de balsem aan op de gewassen, gedroogde huid van je voeten en masseer zachtjes in cirkelvormige bewegingen. Om het effect te versterken kunt u de balsem 's avonds als masker gebruiken: breng een dikkere laag van het preparaat op uw voeten aan en trek katoenen sokken aan.

SAMENSTELLING

Aqua , Paraffinum Liquidum, Ureum, Sorbitol, Dimethicon, Cetearylalcohol, Ceteareth-20, Stearylalcohol, Glycerylstearaat, Peg-100 Stearaat, Butyrospermum Parkii-boter, Cera Alba, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, Panthenol , Parfum, Allantoïne, Tocoferylacetaat, Polysorbaat 20, Dinatrium Edta, Fenoxyethanol, Dmdm Hydantoïne, Methylparaben, Propylparaben, Citral, Citronellol, Coumarine, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Butylfenyl Methylpropional, Limonene, Linalool, Ci 42090. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112094
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900793081284

Paloma Intensief...

€ 6,30
group_work Toestemming voor cookies