Tanita Vege Woman Scheerschuim Lotus & Katoen 200 ml

€ 4,30
Inclusief belasting

Dit is een ideale oplossing voor vrouwen met een droge en gevoelige huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Tanita Vege Woman Scheerschuim Lotus & Katoen 200 ml

Regenererend scheerschuim voor vrouwen met een gevoelige huid is een perfecte oplossing voor mensen die een glad en verzorgd lichaam willen bereiken zonder irritatie. Het schuim is ontworpen voor het scheren van benen en gevoelige delen van het lichaam, zoals oksels, armen en bikinilijn, en verzacht het haar, waardoor het gemakkelijker wordt om het te verwijderen, terwijl het gevoel van huidspanning wordt geëlimineerd. De schuimformule is verrijkt met katoenzaadolie, die beschermende en huidregenererende eigenschappen heeft. Dit is een ideale oplossing voor vrouwen met een droge en gevoelige huid. Bovendien heeft het lotusbloemextract in het schuim ontstekingsremmende, verfrissende, ontspannende en verstevigende eigenschappen. Het helpt de huid te voeden en de gevoeligheid te verzachten, waardoor irritatie wordt voorkomen. Dankzij dit regenererende scheerschuim voelt uw huid extreem glad en elastisch aan. Het biedt niet alleen comfort tijdens het scheren, ale heeft ook een verzachtende en voedende werking en biedt zelfs voor de gevoelige huid de juiste verzorging.

HOE TE GEBRUIKEN

Schud de container voor gebruik. Verdeel het schuim in uw hand en verdeel het gelijkmatig over het met water bevochtigde huidgedeelte dat bedoeld is om te scheren. Scheren met een scheermes. Spoel af met warm water en droog de huid.

SAMENSTELLING

Aqua , Butaan, Triethanolamine, Glycerine, Stearinezuur, Palmitinezuur, Isobutaan, Propaan, Laureth-23, Fenoxyethanol, Gossypium Herbaceum Zaadolie, Nelumbo Nucifera Bloemenextract, Citroenzuur, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Polyquaternium-7, BHT, Ethylhexylglycerine , Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112077
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900793051188

Tanita Vege Woman...

€ 4,30
group_work Toestemming voor cookies