Tanita Vegan Body Ontharingscrème After Shower Kaolienklei 200 ml + Sponsje

€ 7,60
Inclusief belasting

Ontharingscrème voor het lichaam is een effectieve en pijnloze oplossing

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

Tanita Vegan Body ontharingscrème na het douchen Kaolienklei 200 ml + Spons

Ontharingscrème voor het lichaam met een spons is een effectieve en pijnloze oplossing die ongewenst haar binnen 3 minuten na het aanbrengen verwijdert. Dankzij dit product kunt u snel, gemakkelijk en prettig van ongewenste haargroei afkomen. De formule van deze crème is speciaal ontwikkeld om waterafstotend te zijn, wat zorgt voor comfortabel ontharen tijdens het douchen. U kunt genieten van comfort en gemak door deze behandeling in uw dagelijkse badroutine op te nemen. Bovendien bevat de crème geselecteerde actieve ingrediënten die zorgen voor een effectieve ontharing en tegelijkertijd de huid beschermen. Hierdoor kunt u genieten van een gladde en gevoelige huid zonder ongemak en irritatie. Gebruik deze handige en effectieve lichaamsontharingscrème onder de douche met een sponsje en geniet van een mooie, gladde huid zonder onnodige haartjes.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de crème een minuut voor het douchen gelijkmatig aan op de droge en schone huid met de blauwe kant van de spons, zodat de haartjes volledig bedekt zijn. Ga douchen. Probeer de eerste 2 minuten te voorkomen dat de waterstraal op de crème wordt gericht. Laat het 3 minuten intrekken en controleer vervolgens een klein stukje huid, verwijder de crème met een spatel. Verwijder na 3 minuten de crème van het kleine te testen gebied met de witte kant van de spons. Als het haar gemakkelijk loslaat, verwijder dan de resterende crème met cirkelvormige bewegingen.

SAMENSTELLING

Aqua , ureum, cetearylalcohol, kaliumthioglycolaat, calcium , glyceryl

stearaat, isopropylmyristaat, butyrospermum parkii boterextract, kaolien, prunus amygdalus dulcis olie, camellia sinensis bladpoeder, glycine soja-olie, tocoferol, gehydrogeneerde plantaardige olie, glycerine, kaliumhydroxide, magnesium , natriumcetearylsulfaat, acrylatencopolymeer, parfum Full , de actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112080
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900793048843

Tanita Vegan Body...

€ 7,60
group_work Toestemming voor cookies