BasicLab Micellis verzachtende gezichtsreinigingsgel voor couperose en gevoelige huid 300 ml

€ 15,80
Inclusief belasting

De gel is bedoeld voor de vasculaire, gevoelige en normale huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5
Laatste items in voorraad

BasicLab Micellis verzachtende gezichtsreinigingsgel voor de vasculaire en gevoelige huid 300 ml

De verzachtende gel voor de dagelijkse reiniging van de vasculaire en gevoelige huid is een delicaat product dat make-upresten en andere onzuiverheden effectief verwijdert zonder dat de huid trekkerig aanvoelt. Wij raden het aan als tweede stap in een tweestapsreinigingsproces, na gebruik van het verzachtende micelwater.

ACTIE:

-Zachte, biologisch afbreekbare reinigingsstoffen reinigen de huid effectief zonder de natuurlijke hydrolipidenbarrière te verstoren. Milde oppervlakteactieve stoffen en zorgvuldig geselecteerde actieve ingrediënten minimaliseren het risico op uitdroging en irritatie.

-2% betaïne verzacht irritaties en roodheid en verbetert de conditie van de vasculaire huid. Bovendien bindt het effectief water en versterkt het de beschermende barrière van de huid, waardoor waterverlies en uitdroging worden verminderd.

-Naringenine, een plantaardige flavonoïde, beschermt en versterkt de vasculaire huid en vermindert de neiging tot roodheid.

-Ectoïne heeft een verzachtende werking op irritaties en vermindert de neiging van de huid tot overgevoeligheid.

-Het aminozuur arginine verbetert het hydratatieniveau van de huid, waardoor deze zacht en soepel blijft.

-Panthenyltriacetaat werkt synergetisch met naringenine, versnelt huidregeneratieprocessen, verzacht irritatie veroorzaakt door externe factoren en verbetert de conditie van de hydrolipidenbarrière.

- Pantenol en allantoïne versterken de hydraterende en verzachtende werking van de gel.

RESULTATEN:

-De huid wordt gereinigd zonder irritatie.

-Roodheid is zichtbaar verminderd.

-De huid wordt gekalmeerd.

-Na gebruik van de gel wordt de huid glad.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid gel aan op een nat gezicht, oogleden en lippen en masseer het in de huid. Grondig spoelen met water. Je kunt het alleen gebruiken of als tweede reinigingsfase, na het verwijderen van make-up.

SAMENSTELLING

Aqua , laurylglucoside, natriumcocoamphoacetaat, glycerine, betaïne, naringenine, ectoïne, arginine, panthenyltriacetaat, Panthenol , allantoïne, gehydrolyseerde caesalpinia spinosa-gom, caesalpinia spinosa-gom, melkzuur, citroenzuur, levulinezuur, natriumlevulinaat, natriumbenzoaat, kalium Sorbaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113391
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5904639170682

BasicLab Micellis...

€ 15,80
group_work Toestemming voor cookies