Bandi Trichoesthetic gladmakende haarmist zonder uitspoelen 100 ml

€ 11,60
Inclusief belasting

Hydrateert, herstelt en versterkt de haarstructuur

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Bandi Trichoesthetic verzachtende leave-in haarmist 100 ml

Het onmiddellijke effect van de leave-in conditioner in de vorm van een lichte nevel is een effectieve oplossing voor haar dat kroezen moet verminderen, moet hydrateren, glad moet maken en de glans en gezonde uitstraling moet herstellen. De formule van de conditioner bevat sterk conditionerende ingrediënten, zoals erwteneiwitten en conditioners, die inwerken op de gehele lengte van het haar, het kammen vergemakkelijken en beschermen tegen mechanische schade. Eiwitten en bevochtigingsmiddelen die de conditioner domineren, maken deze ingrediënten noodzakelijk voor de gezonde uitstraling van het haar, terwijl het risico wordt vermeden dat het haar wordt belast met een olieachtige film. De conditioner maakt het haar onmiddellijk glad, vermindert kroezen, vergemakkelijkt het kammen en steil maken met een borstel, waardoor het effect ontstaat van een delicate stijltang. Bovendien hydrateert, herstelt en versterkt het de haarstructuur, waardoor het los en zijdezacht aanvoelt. Dankzij de lichte formule verzwaart het het haar niet, en de rijkdom aan eiwitten en bevochtigingsmiddelen maakt het tot een uitgebreid haarverzorgingsproduct.

HOE TE GEBRUIKEN

Spray op vochtig of droog haar over de gehele lengte. Druk het product voorzichtig in je haar en kam het. Niet spoelen. Contact van het preparaat met ogen en slijmvliezen moet worden vermeden.

SAMENSTELLING

Aqua / water , polysorbaat 20, polyglyceryl-3 pca, brassicamidopropyldimethylamine, Pisum sativum (erwten) peptide, melkzuur, caprylylglycol, leuconostoc/radijswortelfermentfiltraat, siliconen quaternium-18, trideceth-6, trideceth-12, tetranatriumglutamaat diacetaat, natriumhydroxide, parfum/geurstof, hydroxyacetofenon, 1,2-hexaandiol, fenoxyethanol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115579
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901138905388

Bandi Trichoesthetic...

€ 11,60
group_work Toestemming voor cookies