LaQ Kotka Magnolia en Roze Peper Natuurlijke Mousse voor het wassen en ontharen van het lichaam 100 g

€ 5,51
Inclusief belasting

Intensief hydraterende natuurlijke mousse voor het wassen en ontharen van het lichaam

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

LaQ Kotka Magnolia en Roze Peper natuurlijke body wash en ontharingsmousse 100 g

Intensief hydraterende natuurlijke body wash en ontharingsmousse is een ongelooflijk licht en aangenaam geurend schuim dat de eigenschappen van zowel een body wash gel als een scheerschuim combineert. Door zijn universaliteit kan het ook uw shampoo met succes vervangen! Dit delicate schuim reinigt niet alleen perfect, ale zorgt ook voor probleemloos ontharen. Op basis van milde reinigende ingrediënten hydrateert het product perfect. Dankzij natuurlijke en volledig veganistische ingrediënten verzorgt het je huid, ook als deze extreem gevoelig is. De extreem zachte formule zorgt voor een probleemloze ontharing ego het hele lichaam, inclusief de intieme zones. De cosmetica is uiterst handig in gebruik en zeer efficiënt. Kenmerkend voor LaQ is bovendien dat het heerlijk ruikt. Zorgt voor wassen, scheren en intense hydratatie! In de intensief hydraterende versie heeft onze was- en ontharingsmousse een verleidelijk aroma van magnolia en roze peper.

HOE TE GEBRUIKEN

Was jij? Verdeel een kleine hoeveelheid mousse op uw huid/haar en spoel na het wassen. Scheer jij? Verdeel de mousse op een licht vochtige huid en ga verder met scheren

SAMENSTELLING

Glycerine, Aqua , Sorbitol, Natrium Lauroyl Isethionaat, Dinatrium Lauryl Sulfosuccinaat, Natriumchloride, Isoamyl Lauraat, Panthenol , Aloe Barbadensis Juice , Hyaluronic Acid , Natriumhyaluronaat, Magnolia Officinalis Bloemenextract, Rosa Canina Fruitolie, Schinus Terebinthifolius Zaadolie, Oryza Sativa Extract, Levulinezuur, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Benzylalcohol, Dehydroazijnzuur, Citroenzuur, Parfum, Limoneen, Linalool, Cl 17200. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112473
a lot

Specifieke referenties

ean13
5905669761666

LaQ Kotka Magnolia en Roze...

€ 5,51
group_work Toestemming voor cookies