Revers Henna crème voor wenkbrauwen en wimpers /2.0/ Bruin

€ 3,00
Inclusief belasting

Snel resultaat zichtbaar na 10 minuten

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Revers Henna crème voor wenkbrauwen en wimpers /2.0/ Bruin

Henna pro kleuren bruin is een uiterst effectief, handig en gemakkelijk te gebruiken product. Na een enkele verfbehandeling houden de effecten tot drie weken aan. Deze henna verdonkert en bedekt grijze haartjes effectief, waardoor alle onvolkomenheden onzichtbaar worden en de wenkbrauwkleur uniform wordt. Deze cosmetica bevat arganolie en ricinusolie, die haaruitval voeden, versterken en helpen voorkomen. Henna geeft je wenkbrauwen een aparte vorm en maakt het gemakkelijker om ze in model te brengen. Slechts 10 minuten is voldoende om de ogen aanzienlijk donkerder te maken. Het is ook belangrijk dat hoe langer we het product op de wenkbrauwen laten zitten, hoe donkerder de tint zal zijn.

Belangrijkste productkenmerken:

-Professioneel effect.

-Snel resultaat zichtbaar na 10 minuten.

-Hoge efficiëntie, genoeg voor maximaal 15 toepassingen.

-Permanente kleur die langer dan 2 weken aanhoudt.

De set bevat alles wat nodig is om de behandeling uit te voeren, waaronder een tube kleurcrème van 15 ml, een flesje van 15 ml met 3% activator, een applicator met kam en een mengkom.

HOE TE GEBRUIKEN

Knijp een kleine hoeveelheid kleurcrème (ca. 10 ml) uit de tube in een kom. Voeg 10-12 druppels activator toe (mengverhouding 1:1). Meng met een spatel tot een homogene, romige consistentie is verkregen. Bescherm de huid rond de wenkbrauwen met een vette crème. Breng het preparaat met een spatel op de wenkbrauwen aan. Laat het mengsel 10-15 minuten op je wenkbrauwen zitten. Was de henna af met lauw water. Zorg ervoor dat er geen hennaresten in uw ogen terechtkomen. Na voltooiing van de behandeling trekt u uw wenkbrauwen recht en brengt u een vochtinbrengende crème aan.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114466
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902815167365

Revers Henna crème voor...

€ 3,00
group_work Toestemming voor cookies