SkinTra Laat uw huid voeden met prebiotische Nourishing Face Cream 50 ml

€ 20,80
Inclusief belasting

Een licht voedende crème met een breed verzorgingsgebied

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
11
Laatste items in voorraad

SkinTra Laat uw huid voeden met prebiotische Nourishing Face Cream 50 ml

SkinTra - Let Your Skin Feed On is een licht voedende crème met een breed verzorgingsaanbod. Het wordt vooral aanbevolen voor mensen van wie de huid intensieve hydratatie nodig heeft, ale niet erg vriendelijk is tegen zware en vette crèmes. Deze crème bevat Natural Moisturizing Factor ( NMF ), prebiotica en fermenten die helpen de balans van het microbioom van de huid te herstellen. Het werkt actief en hydrateert en regenereert de huid diep.

Hoofdingrediënten:

-Squalaan: een verzachtend middel dat de huid beschermt, het juiste hydratatieniveau handhaaft en de elasticiteit van de huid verbetert.

-Watermeloenzaadolie en frambozenzaadolie: deze oliën hebben geen comedogeen potentieel, ze zijn rijk aan essentiële vetzuren en vitamines die de lipidenbarrière van de huid helpen herstellen.

-Galactomyces Ferment Filtraat: Het is een sterke antioxidant, vertraagt huidveroudering, hydrateert en reguleert het exfoliatieproces van de huid.

-Saccharide-isomeraat: hydrateert de huid diep, vermindert droogheid en jeuk.

-Azeloglycine: Verheldert verkleuringen en heeft antibacteriële eigenschappen.

-Inuline: een prebioticum dat de microflora van de huid ondersteunt, irritaties en atopische aandoeningen verzacht.

-Bioceramidyl Pure: Ze behouden het optimale hydratatieniveau, regenereren de hydrolipidenlaag en vullen de tekortkomingen van intercellulair cement aan.

-Beta-glucaan: hydrateert de huid sterk, minimaliseert ruwheid, beschermt tegen vrije radicalen en ondersteunt regeneratieprocessen.

- Black BeeOme™ Poeder: Verkregen uit gefermenteerde honing van zwarte bijen, herstelt een gezond evenwicht van de microflora van de huid, verbetert de hydratatie en elasticiteit en reguleert de functie van de talgklieren.

-Allantoïne: hydrateert diep, verzacht en kalmeert de huid, ondersteunt regeneratie.

Productactie:

-Voedt het microbioom van de huid.

-Hydrateert en verzacht.

-Verzacht irritaties.

-Versnelt de regeneratie.

-Reguleert de werking van de talgklieren.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op de gereinigde en getinte huid van gezicht, hals en decolleté, of op geselecteerde delen van het gezicht die de neiging hebben uit te drogen. U kunt het product ook gebruiken als de huid droog en/of geïrriteerd is, bijvoorbeeld in de winter of bij gebruik van zuren of retinoïden. De beste resultaten merk je pas na de eerste paar toepassingen.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), Galactomyces Ferment Filtraat, Squalaan, Isoamyl Lauraat, Coco-Caprylaat/Capraat, Panthenol , Propaandiol, Polyglyceryl-4 Diisostearaat/Polyhydroxy-Stearaat/Sebacaat, Kalium Azeloyl Diglycinaat, Rubus Idaeus ( Raspberry ) Zaadolie, Citrullus Lanatus ( Watermelon ) Zaadolie, capryl/caprinetriglyceride, saccharide-isomeraat, inuline, ureum, glucosylceramide, fosfolipiden, cholesterol, natriumcarboxymethyl-bèta-glucaan, zymomonas-fermentextract, Honey , allantoïne, maltodextrine, Magnesium , dipropyleenglycol, pentyleenglycol, Dehydroazijnzuur, benzylalcohol, dinatrium-EDTA, natriumcitraat, citroenzuur. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114038
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903991666048

SkinTra Laat uw huid voeden...

€ 20,80
group_work Toestemming voor cookies