SkinTra Alles waar je huid van houdt prebiotische gezichtsverzorgende tonic 100 ml

€ 23,60
Inclusief belasting

Herstelt de fysiologische pH van de huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4
Niet op voorraad

SkinTra Alles waar je huid van houdt prebiotische gezichtsverzorgende tonic 100 ml

SkinTra - Alles waar uw huid van zal houden Creamy Prebiotic Toner is een multifunctioneel product dat vele voordelen voor de huid biedt. Hier zijn de belangrijkste ingrediënten en acties van dit tonicum:

Hoofdingrediënten:

-Squalaan: een verzachtend middel met eigenschappen die vergelijkbaar zijn met menselijk squaleen, dat de huid beschermt tegen overmatige waterverdamping, antioxiderende eigenschappen heeft en de elasticiteit van de huid verbetert, zonder een comedogeen effect te veroorzaken.

-Isoamyl Laurate: een verzachtend middel met eigenschappen die lijken op die van siliconen, dat de huid glad maakt en verzacht, waardoor een zijdezacht laagje op het oppervlak achterblijft, terwijl het niet-comedogeen is.

-Galactomyces Ferment Filtraat ( 5 %): Het is een bijproduct van het gistfermentatieproces. Het werkt als een sterke antioxidant, vertraagt het verouderingsproces en versnelt de regeneratie van de huid, terwijl het de huid diep hydrateert en de exfoliatieprocessen reguleert.

-Azeloglycine (3%): Dit is een combinatie van azelaïnezuur en glycine, dat epidermale en dermale-epidermale verkleuringen verlicht, tyrosinase remt (wat verkleuring voorkomt), de werking van de talgklieren reguleert en antibacteriële eigenschappen heeft.

-Saccharide-isomeraat (2%): het polysacharide hydrateert diep en handhaaft het juiste niveau van hydratatie van de huid, terwijl het de droogheid, irritatie en jeuk vermindert.

-Niacinamide (2%): Vitamine B3, dat de regeneratie van de huid versnelt, hydrateert, ontstekingen verzacht en de productie van talg en melanine vermindert.

-Inuline (2%): een prebioticum dat de groei van een gezonde huidmicroflora stimuleert, irritaties en atopische aandoeningen verzacht en de activiteit van bacterieel eczeem vermindert.

-Beta-glucaan: een polysacharide dat diep in de huid doordringt, deze sterk hydrateert, ruwheid minimaliseert en beschermt tegen vrije radicalen, waardoor het verouderingsproces wordt vertraagd en de regeneratie wordt ondersteund.

- Black BeeOme™ Poeder: een gepatenteerd ingrediënt verkregen uit gefermenteerde zwarte bijenhoning uit Zwitserland dat een gezond evenwicht van de microflora van de huid herstelt, de hydratatie en elasticiteit verbetert en de talgproductie reguleert.

-Allantoïne: een derivaat van urinezuur dat de huid diep hydrateert, verzacht en kalmeert en regeneratieprocessen ondersteunt.

Productactie:

-Herstelt de fysiologische pH van de huid.

- Hydrateert de huid intensief.

-Versterkt het natuurlijke huidmicrobioom.

-Verzacht en verzacht irritaties.

-Verheldert verkleuringen.

De fabrikant raadt aan om deze tonic op verschillende manieren te gebruiken, afhankelijk van de behoeften van de huid. Het kan worden gebruikt als crème, serum , bodylotion of op een andere manier aangepast aan uw huidtype. Dankzij de multifunctionaliteit kan dit product in verschillende situaties nuttig zijn en helpt het het aantal producten in uw make-uptasje te verminderen, wat vooral handig is tijdens het reizen. De pH van deze toner is ongeveer 5,5, wat consistent is met de fysiologische pH van de huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Het product kan verschillende functies vervullen, namelijk tonic, serum en crème, maar ook als bodylotion.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), Squalaan, Isoamyl Lauraat, Propaandiol, Galactomyces Ferment Filtraat, Kalium Azeloyl Diglycinaat, Saccharide Isomeraat, Niacinamide, Inuline, Maltodextrine, Natriumcarboxymethyl Bèta-Glucaan, Polyglyceryl-6 Behenaat, Polyglyceryl-6 Stearaat, Zymomonas Ferment Extract, Honey Extract, allantoïne, glycerylstearaat, dehydroazijnzuur, benzylalcohol, dipropyleenglycol, pentyleenglycol, xanthaangom, citroenzuur, natriumcitraat, melkzuur. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114036

Specifieke referenties

ean13
5903991666062

SkinTra Alles waar je huid...

€ 23,60
group_work Toestemming voor cookies