SkinTra Rijke antioxidantmantel Gezichtscrème SPF50 + breedband 50 ml

€ 22,80
Inclusief belasting

Beschermende crème met een breed werkingsspectrum, bedoeld voor gebruik op het gezicht, de ogen en het lichaam

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
6

SkinTra Rijke antioxidantmantel Gezichtscrème SPF50 + breedband 50 ml

SkinTra - Rich Coat SPF50 is een breedspectrum beschermende crème bedoeld voor gebruik op het gezicht, de ogen en het lichaam. Het heeft vele voordelen en werkt actief om de huid te beschermen tegen de negatieve effecten van UV-straling, Blue Light , infrarood en vrije radicalen. Hier zijn de belangrijkste ingrediënten en hun voordelen:

-UV-filters (Tinosorb S Aqua Lite, Uvinul A Plus Granular, Uvinul T150): Ze bieden een zeer hoge bescherming tegen UVA- en UVB-straling en bieden een breed scala aan bescherming, ongeacht het seizoen. Ze beschermen de huid tegen de schadelijke effecten van zonnestraling.

-Vitamine C (Ascorbyl Tetraisopalmitaat): Het heeft een verhelderend effect op verkleuringen, stimuleert de collageensynthese en heeft ontstekingsremmende eigenschappen. Het helpt het proces van lipidenperoxidatie te verminderen, waardoor de huid tegen schade wordt beschermd. Vitamine C beïnvloedt ook de bescherming van onverzadigde vetzuren in de hydrolipidenbarrière van de huid.

-Pentavitine: het is een polysacharide van plantaardige oorsprong die water effectief bindt en zorgt voor een diepe en langdurige hydratatie van de huid. Het vermindert droogheid, irritatie en jeuk, verbetert de gladheid en stevigheid van de huid en versterkt de epidermale barrière.

-Infra Guard: Beschermt de huid tegen de schadelijke effecten van infraroodstraling (IR) en neutraliseert vrije radicalen, waardoor de huid wordt beschermd tegen oxidatieve stress.

-Arctalis: mariene actieve ingrediënt creëert een lichte film op de huid die de hydratatie en natuurlijke uitstraling van de huid herstelt. Bovendien beschermt het de huid tegen digitale vervuiling (blauw licht).

De werking van het product omvat bescherming tegen UVA, UVB, blauw licht, infrarood en vrije radicalen. Bovendien biedt het anti-verouderingspreventie en beschermt het tegen verkleuring. Dit product is veilig voor de gevoelige huid en kan op verschillende delen van het gezicht en lichaam worden gebruikt, inclusief de ogen. Het is ook geschikt voor veganisten. Kan gebruikt worden door zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de juiste hoeveelheid crème aan onder de ogen en op het gezicht, de hals en het decolleté ongeveer 20 minuten vóór blootstelling aan de zon. Wacht tot het volledig is opgenomen voordat je make-up aanbrengt.

SAMENSTELLING

Aqua, Dibutyl Adipaat, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoaat, Propaandiol, C15-19 Alkaan, Amylopectine, Ethylhexyl Triazon, Triheptanoïne, Undecaan, Kaliumcetylfosfaat, Kokoscaprylaatcapraat, Bis-Ethylhexyloxyfenol Methoxyfenyltriazine, Silica, Pentyleenglycol, Acrylaten/C 12- 22 Alkylmethacrylaatcopolymeer, glycerylstearaat, ascorbyltetraisopalmitaat, saccharide-isomeraat, cetearylalcohol, Citrullus Lanatus-zaadolie, tocoferol, Caesalpinia Spinosa, zonnebloemkiemenextract, Pseudoalteromonas-fermentextract, allantoïne, arginine, bentoniet, xanthaangom, tridecaan, maltodextrine, glyceryl Caprylaat, Coco-Glucoside, Helianthus Annuus (Zonnebloem) Zaadolie, Dinatriumlaurylsulfosuccinaat, Hydroxyacetofenon, Quartz , Natriumcitraat, Citroenzuur. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114044
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903991666109

SkinTra Rijke...

€ 22,80
group_work Toestemming voor cookies