ENTitis Babypoeder om op te lossen voor de immuniteit van kinderen, bananensmaak, 30 stuks

€ 19,30
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

ENTitis Baby Proszek om op te lossen voor de immuniteit van kinderen, bananensmaak, 30 stuks

Het voedingssupplement in de vorm van een poeder met bananensmaak is bedoeld om de immuniteit van zuigelingen vanaf 6 maanden en kinderen te ondersteunen, vooral in de herfst- en winterperiode of na antibioticatherapie. Hier zijn enkele van de belangrijkste ingrediënten en eigenschappen van dit product:

-Specifieke stam van Streptococcus salivarius K12: Dit is een probiotische bacteriestam die van nature in de mondholte voorkomt. Uit onderzoek blijkt dat deze soort kan helpen een gezonde mond- en keelmicrobiota te behouden en het immuunsysteem kan ondersteunen door te concurreren met pathogene micro-organismen. Als gevolg hiervan kan het keelinfecties helpen voorkomen.

-Vitamine D: Vitamine D speelt een sleutelrol bij het reguleren van de functie van het immuunsysteem. Het is vooral belangrijk voor de goede ontwikkeling en werking van het immuunsysteem bij kinderen. In perioden waarin de toegang tot natuurlijke vitamine D uit zonlicht beperkt is, kan suppletie nuttig zijn.

- Bananensmaak: Het product heeft de vorm van een poeder met een aangename bananensmaak, waardoor het voor kinderen gemakkelijker in te nemen is.

-Immuunondersteuning: Dit voedingssupplement is ontworpen om het immuunsysteem van zuigelingen en kinderen te ondersteunen. Het wordt vooral aanbevolen tijdens perioden waarin kinderen meer worden blootgesteld aan infecties, zoals de herfst en winter, en na antibioticatherapie, die de balans van de bacteriële microflora van het lichaam kan beïnvloeden.

Dit soort voedingssupplementen kunnen behulpzaam zijn bij het bieden van extra ondersteuning aan het immuunsysteem van kinderen, vooral in tijden waarin ze kwetsbaarder zijn voor infecties of wanneer het evenwicht van de bacteriële microflora verstoord is. Voordat u een voedingssupplement gaat gebruiken, is het altijd de moeite waard om een kinderarts te raadplegen om er zeker van te zijn dat het geschikt is voor uw kind en is afgestemd op zijn of haar behoeften.

HOE TE GEBRUIKEN

Gebruik volgens de bijsluiter

SAMENSTELLING

De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114189

Specifieke referenties

ean13
5901785309119

ENTitis Babypoeder om op te...

€ 19,30
group_work Toestemming voor cookies