Balea Pure Elegance Spray Deodorant 150 ml

€ 2,70
Inclusief belasting

Een geparfumeerde deodorantspray die 24 uur per dag bescherming biedt

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Balea Pure Elegance Spray Deodorant 150 ml

Een geparfumeerde deodorantspray die 24 uur per dag bescherming biedt tegen nare geurtjes, waardoor de huid de hele dag fris blijft. Het onderscheidende kenmerk is de langdurige elegante bloemige geur, die bestaat uit noten van wilde roos en poederachtige jasmijnbloem. Deze deodorant is vrij van aluminium (ACH), wat betekent dat het dit ingrediënt niet bevat, wat huidreacties kan veroorzaken. Het is ook een veganistisch product, wat betekent dat het geen ingrediënten van dierlijke oorsprong bevat en geschikt is voor mensen die een veganistisch dieet volgen. De formule van de deodorant is zo samengesteld dat er geen witte vlekken op de huid achterblijven, wat vooral belangrijk is bij het dragen van donkere kleding. Bovendien zorgt het voor een langdurig en aangenaam aroma dat het lichaam urenlang omhult.

HOE TE GEBRUIKEN

Spray onder de oksels vanaf een afstand van ca. 15 cm. De deodorant kan naar wens over het hele lichaam worden gebruikt.

SAMENSTELLING

Butaan, gedenateerde alcohol, propaan, triethylcitraat, propyleenglycol, parfum, benzylsalicylaat, limoneen, linalool, citronellol, alfa-isomethylionon. De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

111691

Specifieke referenties

Balea Pure Elegance Spray...

€ 2,70
group_work Toestemming voor cookies