BodyBoom ultra-rustgevende Deodorant- serum in crème 50 ml

€ 7,30
Inclusief belasting

Natuurlijke deodorant + serum

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

BodyBoom ultra-rustgevende Deodorant- serum in crème 50 ml

Deze natuurlijke deodorant + crèmeserum is een effectieve manier om de onaangename geur van zweet te absorberen. Bevat 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Het werkt als een deodorant, absorbeert overtollig zweet en geeft een langdurig gevoel van frisheid. Tegelijkertijd verzorgt het de okselhuid, kalmeert het en houdt het in goede conditie.

Hier zijn enkele van de belangrijkste ingrediënten:

-Aluin: het is een mineraal dat de onaangename geur van zweet op de huid voorkomt. Het kan ook kalmerende eigenschappen hebben.

-Bamboepoeder: absorbeert overtollig vocht van de huid en zweet.

- Ectoïne: Beschermt de opperhuid tegen overmatig waterverlies, elimineert het trekkerige gevoel.

-Inuline: het heeft een hydraterende werking en verbetert het uiterlijk van de huid.

-Hibiscus-extract: heeft een verzachtende en regenererende werking op de huid onder de oksels.

-Guave-extract: helpt irritaties te verzachten.

Dit deodorant + crèmeserum verwijdert niet alleen geurtjes, maar verzorgt ook de huid, waardoor deze fris en comfortabel aanvoelt. De geur van dit product, op basis van vanille, banaan, fresiabloem, groene appel en perzik, kan ook je humeur verbeteren.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer me met je hand in een kleine hoeveelheid op de huid onder de oksels. Nadat je bent overgestapt op een natuurlijke deodorant, doorloopt het lichaam een ontgiftingsperiode die tot een maand kan duren, dus wees niet ontmoedigd na je eerste gebruik van mij. Geef je huid de tijd om zich aan te passen aan mijn natuurlijke formule.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), propaandiol, glycerine, kaliumaluin, oryza sativa (rijst)zemelenolie, capryl/caprinezuur triglyceride, coco-caprylaat/capraat, natriumlactaat, cetearylolivaat, glycerylstearaat, stearylalcohol, sorbitanolivaat, ectoïne, inuline, Alpha - Glucan Oligosaccharide, Arginine PCA, Hibiscus Sabdariffa Bloem Extract, Psidium Guajava Fruit Extract, Tocoferol, Ascorbylpalmitaat, Beta-Sitosterol, Squaleen, Glycine Soja (Soja) Olie, Xanthaangom, Natriumcitraat, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Benzylalcohol , Parfum (Geur), Hexyl Cinnamal, Limonene. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112176
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903031258356

BodyBoom ultra-rustgevende...

€ 7,30
group_work Toestemming voor cookies