Nivea Pearl & Beauty Soft & Smooth Deodorant Spray150 ml

€ 4,69
Inclusief belasting

Langdurige bescherming tegen zweten gedurende 48 uur

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Nivea Spraydeodorant Pearl & Beauty Soft & Glad 150 ml

Nivea Pearl & Beauty Black Pearl is een anti-transpirant die kostbaar zwarte parelextract gebruikt om op milde wijze de schoonheid van uw huid te verzorgen. Hierdoor geniet je 48 uur lang van langdurige bescherming tegen zweten en een zachte, gladde huid onder je armen. De combinatie van geparfumeerde oliën en een unieke geursamenstelling geeft het product een intrigerend, vrouwelijk karakter dat je de hele dag zal vergezellen. Het bevat geen ethylalcohol en is volkomen veilig voor uw huid, waardoor u comfort en frisheid krijgt.

Effecten:

- langdurige bescherming tegen zweten gedurende 48 uur,

-zachte, gladde huid onder de armen,

-een intrigerende, vrouwelijke en langdurige geur.

HOE TE GEBRUIKEN

Vanaf een afstand van 15 cm uitsluitend op de huid onder de armen spuiten, laten drogen en niet aanbrengen op beschadigde of geïrriteerde huid.

SAMENSTELLING

Butaan, isobutaan, propaan, isopropylpalmitaat, aluminiumchloorhydraat, dicaprylylether, caprinetriglyceride, parfum, Persea Gratissima-olie, gehydrolyseerde parel, glycerine, disteardimoniumhectoriet, octyldodecanol, propyleencarbonaat, Aqua , tocoferol, kaliumsorbaat, sorbinezuur, linalool, benzyl Salicylaat, benzylalcohol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112595

Specifieke referenties

ean13
5900017084473

Nivea Pearl & Beauty Soft &...

€ 4,69
group_work Toestemming voor cookies