Balea Scheergel Aloe Vera & Avocado -olie 200 ml

€ 3,80
Inclusief belasting

De scheergel zorgt voor een uitzonderlijk zacht nat scheren

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Balea Scheergel Aloe Vera & Avocado -olie 200 ml

De scheergel zorgt voor een uitzonderlijk zacht nat scheren. Waardevolle ingrediënten kalmeren en beschermen de gevoelige huid van de benen, oksels en bikinilijn tegen irritatie. De rijke voedende en hydraterende formule met aloë vera en avocado-olie verwent de huid al tijdens het scheren en zorgt voor een heerlijk gevoel van een zijdezachte huid. Geformuleerd zonder microplastics en in water oplosbare puur synthetische polymeren.

HOE TE GEBRUIKEN

Bevochtig de huid met water. Neem een kleine hoeveelheid gel met uw vingers of breng het rechtstreeks aan op het deel van het lichaam dat u wilt scheren.Verdeel gelijkmatig over de huid - er zal een romig, delicaat schuim ontstaan. Grondig spoelen na het scheren.

SAMENSTELLING

Aqua , palmitinezuur, triethanolamine, oleth-20, isopentaan, sorbitol, laureth-23, isobutaan, aloë barbadensis juice , cocamide mipa, parfum, hydroxyethylcellulose, isopropylpalmitaat, persea gratissima-olie, natriumsulfaat, fenoxyethanol, linalool, ci 45100 De actuele samenstelling staat op de productverpakking

110800

Specifieke referenties

ean13
4058172925795

Balea Scheergel Aloe Vera &...

€ 3,80
group_work Toestemming voor cookies