LaQ Bunny Vergeet-mij-nietje Natuurlijke Mousse voor het wassen en ontharen van het lichaam 100 g

€ 5,51
Inclusief belasting

Een verzachtende natuurlijke mousse voor het wassen en ontharen van het lichaam

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

LaQ Króliczka Niezapominajka natuurlijke mousse voor het wassen en ontharen van het lichaam 100 g

De verzachtende natuurlijke mousse voor het wassen en ontharen van het lichaam is een extreem licht en aangenaam geurend schuim dat de eigenschappen van een body wash gel en scheerschuim perfect combineert. Bovendien kan het uw shampoo met succes vervangen! Dit delicate schuim reinigt niet alleen effectief, ale zorgt ook voor comfortabel ontharen. De receptuur is gebaseerd op milde reinigende stoffen die bovendien de huid perfect hydrateren. Dankzij natuurlijke, volledig veganistische ingrediënten verzorgt het product je huid, ook als deze bijzonder gevoelig is. Dankzij de delicate formule kan de mousse worden gebruikt voor het ontharen ego het hele lichaam, inclusief de intieme zones. Deze cosmetica is niet alleen een genot om te gebruiken, maar vertoont ook een uitstekende efficiëntie. Zoals gebruikelijk bij LaQ producten heeft het ook nog eens een heerlijke geur. Het heeft een reinigende, scheer- en verzachtende functie! De verzachtende versie van onze reinigende en ontharingsmousse heeft een heerlijke vergeet-mij-nietgeur.

HOE TE GEBRUIKEN

Was jij? Verdeel een kleine hoeveelheid mousse op uw huid/haar en spoel na het wassen. Scheer jij? Verdeel de mousse op een licht vochtige huid en ga verder met scheren

SAMENSTELLING

Glycerine, Aqua , Sorbitol, Natrium Lauroyl Isethionaat, Dinatrium Lauryl Sulfosuccinaat, Natriumchloride, Isoamyl Lauraat, Panthenol , Aloe Barbadensis Juice , Lactobacillus Ferment Lysaat, Bifida Ferment Lysaat, Lactococcus Ferment Lysaat, Borago Officinalis Zaadolie, Myosotis Sylvatica Bloem/Blad/ Stamextract, Oryza Sativa-extract, levulinezuur, 1,2-hexaandiol, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, citroenzuur, parfum, CI 60730. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112472
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5905669761697

LaQ Bunny...

€ 5,51
group_work Toestemming voor cookies