LaQ Kocica Piwonia Natural Mousse voor het wassen en ontharen van het lichaam 100 g

€ 5,51
Inclusief belasting

Intensief hydraterende natuurlijke mousse voor het wassen en ontharen van het lichaam

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

LaQ Kocica Piwonia natuurlijke lichaamsmousse voor wassen en ontharen 100 g

De voedende natuurlijke mousse voor het wassen en ontharen van het lichaam is een ongelooflijk licht en heerlijk geurend schuim dat de eigenschappen van zowel een body wash gel als een scheerschuim combineert. Dankzij zijn veelzijdigheid kan het ook met succes uw shampoo vervangen! Dit delicate schuim reinigt niet alleen perfect, ale zorgt ook voor een effectieve ontharing. Gemaakt op basis van milde reinigende stoffen, hydrateert het product perfect. Dankzij natuurlijke ingrediënten die volledig in overeenstemming zijn met de veganistische filosofie, voedt het je huid, zelfs als deze extreem gevoelig is. Dankzij de uitzonderlijk delicate formule kan de mousse worden gebruikt voor het ontharen van het ego lichaam, inclusief de intieme zones. Deze cosmetica biedt uitzonderlijk comfort tijdens gebruik en wordt gekenmerkt door buitengewone efficiëntie. Bovendien heeft het, net als bij de producten van LaQ, een heerlijke geur. Het combineert reinigen, scheren en voedende werking! De voedende versie van onze reinigende en ontharingsmousse heeft een sensuele pioenroosgeur.

HOE TE GEBRUIKEN

Was jij? Verdeel een kleine hoeveelheid mousse op uw huid/haar en spoel na het wassen. Scheer jij? Verdeel de mousse op een licht vochtige huid en ga verder met scheren

SAMENSTELLING

Glycerine, Aqua , Sorbitol, Natrium Lauroyl Isethionaat, Dinatrium Lauryl Sulfosuccinaat, Natriumchloride, Isoamyl Lauraat, Panthenol , Aloe Barbadensis Juice , Rubus Idaeus Zaadolie, Prunus Domestica Zaadolie, Paeonia Officinalis Bloemenextract, Oryza Sativa Extract, Levulinezuur, Kalium Sorbaat, natriumbenzoaat, citroenzuur, parfum, citroenzuur, benzylsalicylaat, CI 17200. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112474

Specifieke referenties

ean13
5905669761512

LaQ Kocica Piwonia Natural...

€ 5,51
group_work Toestemming voor cookies