Tołpa Dermo Face Sebio +. Peeling 3 zuren 50 ml

€ 9,80
Inclusief belasting

Peeling 3 zuren

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

Tołpa Dermo Face Sebio+. Peeling 3 zuren 50 ml

3-zuren gezichtspeeling is een gespecialiseerd product bedoeld voor de verzorging van complexe huidtypes, zoals de gevoelige, allergische, met overtollig talg en problemen met onvolkomenheden, vooral acne.

De belangrijkste voordelen van het gebruik van deze peeling zijn:

- Kalmerende gevorderde acne: Dankzij de speciale formule heeft de peeling een verzachtend effect op de huid met gevorderde acne, waardoor het aantal pukkels, puistjes en mee-eters wordt verminderd.

- Vermindering van mee-eters en overtollig talg: Peeling helpt de poriën te ontstoppen en overtollig talg te verminderen, wat de vorming van nieuwe onvolkomenheden kan helpen verminderen.

- Anti-verkleuring en littekenvorming: het product vermindert het risico op verkleuring en acnelittekens en vermindert bestaande littekens, wat helpt om een uniformer en gezonder uiterlijk van de huid te bereiken.

-Zachte exfoliatie: De peeling heeft een exfoliërend effect, ale tegelijkertijd zacht, zonder irritatie, uitdroging of zichtbare peeling, wat belangrijk is voor de gevoelige en allergische huid.

Uiteindelijk biedt deze peeling uitgebreide verzorging voor de acnegevoelige huid, waardoor onvolkomenheden worden verminderd en de algehele conditie wordt verbeterd.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de scrub aan op een gereinigd gezicht, vermijd het gebied rond de ogen. Na 10 minuten masseer met je handen en spoel af met lauw water. Wanneer uw huid voor het eerst in contact komt met zuren, laat de peeling dan eerst 3 minuten inwerken. en verleng de tijd met volgend gebruik. Gebruik twee keer per week 's avonds. Gebruik overdag zonnebrandcrème met SPF 50.

SAMENSTELLING

Aqua , melkzuur, glycerine, Aloe barbadensisbladsap, gluconolacton, natriumhydroxide, Olive Juice -4 esters, hydroxypropylzetmeelfosfaat, parfum, turfextract, Centella Asiatica extract, capryloylsalicylzuur, xanthaangom, natriumbenzoaat, caprylylglycol, Methylpropaandiol, benzoëzuur, kaliumsorbaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114230
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903900963879

Tołpa Dermo Face Sebio +....

€ 9,80
group_work Toestemming voor cookies