Dermofuture Precision Lip Filler Mirror Glow 12 ml

€ 5,40
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4
Niet op voorraad

Het unieke Super Size-complex verhoogt de stevigheid van de lippen en stimuleert de onderhuidse bloedsomloop. Het benadrukt de natuurlijke kleur van de lippen en verhoogt de intensiteit ervan. Dankzij ricinusolie hydrateert het preparaat de lippen langdurig, waardoor ze niet uitdrogen en zacht worden gevoed stralend. Vitamine E maakt het bestand tegen de nadelige effecten van gratis radicalen en vitamine B5 vergroot en geeft ze een aangenaam tintje zachtheid.

Met de lipfiller DermoFuture Precision mirror glow geef je de jouwe je lippen de look waar je altijd van hebt gedroomd. En dat in slechts 28 dagen.

strong Hoe te gebruiken: Aanbrengen op gereinigde lippen en huid laten intrekken. Gebruik meerdere keren per dag, ook voor voor nog betere resultaten, 's avonds voor het slapen gaan. Wat als niet je wilt je lippen een spiegelglans geven, probeer dan de standaard productversie - DermoFuture Precision hyaluronzuur lipfiller.

Samenstelling van het product

polybuteen, Isopropylpalmitaat, Cyclopentasiloxaan, Ricinus Communis, Silica, Panthenol , tocoferylacetaat, parfum, paraffinum liquidum en paprika Frutescens-fruitextract, benzylnicotinaat.

100071

Specifieke referenties

ean13
5901785000849

Dermofuture Precision Lip...

€ 5,40
group_work Toestemming voor cookies