Dermofuture Hair & Scalp Cleansing scalp peeling 300 ml

€ 5,40
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

De formule op basis van jojoba- en abrikozenpitolie helpt herstellen hydrateert de hoofdhuid, reinigt deze van opgehoopte dode cellen cellen, verfrist en verwijdert cosmetische resten. Actieve ingrediënten ze dragen ook bij aan het stimuleren van de bloedcirculatie en het versterken van de bollen, resulterend in een toename van het aantal nieuw gegroeide haren. cosmetisch binnen in de vorm van een semi-vloeibare peeling met merkbare deeltjes, wrijft het zachtjes epidermis zonder irritatie te veroorzaken. Het is gemakkelijk af te spoelen, laat de huid fris, glad en gehydrateerd achter.

DermoFuture reinigende peeling wordt aanbevolen voor te gebruiken met andere producten uit de Hair&Scalp serie. Zojuist uitgebreide actie in staat is om de gewenste resultaten te garanderen gezonde hoofdhuid en mooi haar.

strong Gebruik: Aanbrengen op de vochtige hoofdhuid een kleine hoeveelheid scrub en masseer zachtjes met ronddraaiende bewegingen. Na Spoel grondig met lauw water en was je haar. Als je vecht met overmatig uitvallende lokken, pak een versnellende shampoo haargroei en het voorkomen van haaruitval DermoFuture Hair Growth shampoo.

68477

Specifieke referenties

ean13
5901785003277

Dermofuture Hair & Scalp...

€ 5,40
group_work Toestemming voor cookies