EO Laboratorie Verzachtende voetcrème 100 ml

€ 3,10
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

De verzachtende voetcrème bevat meer dan 5 % ingrediënten van plantaardige oorsprong. De ingrediënten van de crème: biologische sheaboter, nootmuskaatolie, haverproteïnen - hydrateren, voeden, verzachten, hebben schimmelwerende eigenschappen, verjongen, verwijderen dode huidcellen.

Karitéboter is extreem rijk aan onverzadigde vetzuren, vitamine A en E, fytosterolen en antioxidanten. Het vertoont een hoge affiniteit voor de lipidenlaag van de opperhuid. Voedt, hydrateert en regenereert de droge en vochtarme huid perfect. Het is multifunctioneel, uiterst delicaat en veroorzaakt geen irritatie. Het heeft een verzachtende en verzachtende werking en versnelt de regeneratie van een beschadigde huid.

Havereiwitten bevatten globulinen, prolaminen (gluten!), glutelines, myosine en vrije aminozuren. Penetratie door het stratum corneum van de huid, waardoor water erin wordt gebonden. Ze hebben een beschermend, conditionerend en versterkend effect. Ze hebben een zeer goed effect op de conditie van de huid, regenereren deze perfect, hydrateren, hydrateren en verzachten. Aanbevolen voor de droge en gevoelige huid. Kalmeert ontstekingen.

Glycerine dringt gemakkelijk diep door in het stratum corneum, waardoor het transport van andere voedingsstoffen naar de binnenkant van de huid wordt vergemakkelijkt. Het heeft een hydraterende werking.

Notenolie heeft antioxiderende, ontstekingsremmende, antibacteriële, schimmelwerende en antioxiderende eigenschappen. Het kalmeert pijn, heeft een sterk verjongend effect en voorkomt verslapping van de huid. Het heeft een sterke, kruidige geur

D- panthenol (provitamine B5) is een derivaat van pantotheenzuur, een stof die van nature voorkomt in de huid, het haar en de nagels. Het kalmeert, kalmeert en versterkt en herstelt bovenal de structuur van de huid, haren en nagels, stimuleert de celvernieuwing, zonder de huid te belasten. De werking van panthenol bevordert de productie van fibroblasten, d.w.z. cellen van de dermis en epidermis.

100118

Specifieke referenties

ean13
4627089431240

EO Laboratorie Verzachtende...

€ 3,10
group_work Toestemming voor cookies