Bielenda ROYAL BEE ELIXIR Sterk verstevigende anti-rimpel oogcreme 15 ml

€ 5,40
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
6
Niet op voorraad

Rijk met kostbare ingrediënten Sterk verstevigende anti-rimpelcrème onder ogen zijn een echt "Koninklijk schoonheidselixer" voor de tere huid rond de ogen. Het verbetert de kwaliteit en minimaliseert de negatieve effecten veroudering.

Actie

Room verstevigt en revitaliseert de volwassen, dunne huid rond de ogen sterk. Hydrateert optimaal, maakt de opperhuid mooi glad en versterkt, vermindert zichtbaarheid van rimpels en schaduwen onder de ogen.

De crème bevat:

Koninklijk Royal Jelly met een hoog gehalte aan huidverzorgende ingrediënten, verbetert de kwaliteit van de rijpe huid, verhoogt de weerstand tegen processen veroudering. Het heeft een effect op de regeneratie en vernieuwing van huidcellen, waardoor verzacht en verstevigt de opperhuid mooi. Hydrateert intensief, kalmeert en kalmeert irritatie.

Bijenpollen rijk aan voedingsstoffen heeft een gunstig effect op de huid, verzacht en voedt de huid, herstelt deze elasticiteit, heeft een biostimulerend effect op de epidermis.

Manuka Honing, een sterke antioxidant met sterk hydraterende en voedende eigenschappen, draagt bij aan de bescherming van de huid tegen huidveroudering.Verzacht en verzacht de huid, ondersteunt de regeneratie ervan. Verbetert de huidskleur, kalmeert roodheid en irritatie.

Effect

Stevige, gladde, gerevitaliseerde huid rond de ogen.

Gebruik

Elke dag masseer de crème 's ochtends en 's avonds in de huid rond de ogen. Handige tube met nauwkeurige dispenser zorgt voor nauwkeurige toepassing van het preparaat in de huid rond de ogen.

Samenstelling

Aqua ( Water ), Propaandiol, Capryl/Caprinezuur Triglyceride, Isodecyl Neopentanoaat, Glycerine, Argania Spinosa Pitolie, Cetearyl Alcohol, glycerylstearaat, tocoferylacetaat, gehydrolyseerd Serum Eiwit, pollenextract, Royal Jelly , Honey , Ceramide NP, Glycine Soja Germ Extract, Plukenetia Volubilis Zaadolie, Olea Europea ( Olive ) Fruit Olie, natriumstearoyl Glutamaat, Tocoferol, Allantoïne, Histidine, Hyaluronidase, Polyglyceryl-10 Lauraat, plantaardige olie, beta-sitosterol, squaleen, ascorbyl Palmitaat, Glycine Soja (Sojaboon) Olie, Citroenzuur, Xanthaangom, Dinatrium EDTA, kaliumsorbaat, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, benzyl Alcohol, Parfum (Geur), Benzyl Salicylaat, Hexyl Cinnamal.

101107

Specifieke referenties

ean13
5902169045517

Bielenda ROYAL BEE ELIXIR...

€ 5,40
group_work Toestemming voor cookies