Trust My Sister Katoenen haarhanddoek 1 stuk

€ 8,00
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
7
Dostępny

Wist je dat niet alleen de conditie en het uiterlijk van je haar van invloed zijn cosmetica gebruikt? Zelfs hoe en waarmee je ze droogt, is van belang. Grijp naar een handdoek in een charmante roze kleur waar de jouwe dol op zal zijn haar. Je hoeft niet langer het shirt van je partner te stelen! strong Katoenen haarhanddoek perfect werkt goed voor dun en krullend haar. Het zal je binnenlaten gemakkelijke manier om lokken te verzorgen en te genieten van hun mooie uiterlijk.

Nat haar is beslist gevoeliger voor beschadiging, daarom het weefsel van het materiaal waarvan de handdoek is gemaakt is zo belangrijk. Glad en luchtig katoen beschadigt de delicate microstructuur van het haar niet en voorkomt zo kroezen en statisch haar , evenals significante gespleten haarpunten . Hierdoor raakt de handdoek de lokken niet in de war en versnelt het het drogen van het haar .

Door de vorm van de capuchon is hij gemakkelijk op het hoofd te zetten en de stijlvolle knoop voorkomt dat hij afrolt. Nooit meer een steeds uitglijdende handdoek! Bovendien heeft het vele toepassingen : voor het draineren van haar, voor het stylen van het haar, zodat het haar producten beter opneemt en voor plopping, een methode die krullend haar mogelijk maakt benadruk hun natuurlijke krul en breng hun schoonheid naar voren. Dankzij hem, krullen na gedroogd, zijn ze nog compacter, opgetild van de basis en perfect gedraaid. Een katoenen handdoek zal je huidige haarverzorgingsroutine maken het zal gemakkelijk en leuk zijn.


100% katoen

102053
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902539715354

Trust My Sister Katoenen...

€ 8,00
group_work Toestemming voor cookies