Floslek Balance T-Zone Gommage Peeling z kwasami AHA 125 ml (30-04-2023)

€ 9,90
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Dostępny

Gommage is een uitdrukkelijke peeling die, na het eerste gebruik, diep reinigt, vereelte opperhuid verwijdert en het gevoel van ruwheid vermindert. Bij regelmatig gebruik deblokkeert en verkleint het de poriën, vermindert het de vettigheid en verbetert het de huidconditie. Gommage Scrub met AHA zuren (pH 1,75 - 2,4) bevat goed geselecteerde fruitzuren die een selectief effect hebben op de huid, wat leidt tot een milde exfoliatie. De exfoliatiemethode wordt vaak "rubberiseren" genoemd. AHA-fruitzuren exfoliëren effectief de dode huid, waardoor de huid wordt opgefrist en onvolkomenheden zichtbaar worden gladgestreken. Amandelzuur ( 1% ) maakt de huid helderder, strakker en beter gehydrateerd. Het heeft ook een positief effect op het verkleinen van de poriën en vermindert seborroe. Het veroorzaakt geen roodheid of irritatie. Acerola-extract versnelt de regeneratie van de opperhuid, hydrateert diep en verstevigt de huid.

Effectieve verzorging voor een gecombineerde huid, vettig in de T-zone (voorhoofd, neus, kin) en vaak droog op de wangen.

Hoe te gebruiken: aanbrengen op de vochtige huid van gezicht, hals en decolleté, oogcontour vermijden. Voer een massage uit met uw vingertoppen tot het verschijnen van deeltjes geëxfolieerde opperhuid. Spoel met water. Gebruik dagelijks gedurende een week, daarna 2-3 keer per week om het effect te behouden.

Ingrediënten: Aqua , Glycerine, Acrylaten/C10-30 Alkyl Acrylaat Crosspolymeer, Pentyleen Glycol, Behentrimonium Chloride, Propyleen Glycol, Amandelzuur, Biosaccharide Gum-1, Hamamelis Virginiana Blad Extract, Wijnsteenzuur, Appelzuur, Citroenzuur, Salicylzuur, Ascorbinezuur Zuur, Hibiscus Sabdariffa-bloemextract, Rosa Canina-fruitextract, Viola Tricolor-extract, Malpighia Glabra-fruitextract, dipropyleenglycol, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine

100771
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5905043006710

Floslek Balance T-Zone...

€ 9,90
group_work Toestemming voor cookies