Eveline Botanic Expert Tea Tree Ochronny Żel do rąk 100 ml (20-05-2023)

€ 2,60
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

ANTIBACTERIËLE BESCHERMENDE handgel met bacteriedodende en virusdodende werking is bedoeld voor hygiënische handdesinfectie.
De beschermende, antiseptische formule met pure tea tree olie en aloë vera zorgt voor een effectieve handhygiëne zonder het gebruik van water. Verwijdert onmiddellijk tot 99,9% van de bacteriën en virussen, waardoor de huid van de handen perfect schoon en fris blijft. Het bevat plantaardige glycerine, dat bekend staat om zijn verzorgende eigenschappen.
Gebruik:
Breng de gel aan op de huid van de handen en verdeel het. Wrijf gedurende 60 seconden in de handen en laat drogen. Adem niet in.
Werkzame stof: Ethanol 70g/100g Waarschuwingen: Licht ontvlambare vloeistof en damp. Irriterend voor de ogen. Alleen voor uitwendig gebruik. Gebruik zoals bedoeld. Niet gebruiken op een beschadigde en geïrriteerde huid. Vermijd contact met de ogen. Opslaan en gebruiken uit de buurt van hitte, open vuur en andere ontstekingsbronnen.
Eerste hulp: Bij oogcontact zorgvuldig met veel water spoelen. Inademing: verwijder het slachtoffer van blootstelling, zorg voor toegang tot lucht. Bij inslikken geen braken opwekken. Spoel de mond met water en drink veel water. Raadpleeg in ieder geval een arts als er geen zichtbare verbetering is.

100351

Specifieke referenties

ean13
5903416019626

Eveline Botanic Expert Tea...

€ 2,60
group_work Toestemming voor cookies