Eveline Professional Nail Therapy verhardende Nagelconditioner Diament 12 ml

€ 3,10
Inclusief belasting

Effectieve regeneratie van beschadigde nagels

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Eveline Professional Nail Therapy verhardende Nagelconditioner Diament 12 ml

De verhardende conditioner met diamanten is een intensieve behandeling die speciaal is ontwikkeld voor broze, gebarsten en snel splijtende nagels. De unieke formule, verrijkt met titanium en diamanten, creëert een duurzame beschermlaag op de nagels, waardoor schade, broosheid en splijten wordt voorkomen. Deze conditioner hydrateert, regenereert en versterkt de nagels niet alleen intensief, ale verbetert ook hun algehele conditie, waardoor verdere schade wordt voorkomen.

Voordelen:

- Effectieve regeneratie van beschadigde nagels.

-Diepe hydratatie en versterking.

- Herstel van een gezonde en mooie uitstraling van nagels.

- Creëert een duurzame beschermlaag die splijten en breken voorkomt.

De verhardende conditioner met diamanten is de perfecte keuze voor mensen met problematische nagels die de conditie van hun nagels willen versterken en verbeteren en hun gezonde en mooie uiterlijk willen behouden.

HOE TE GEBRUIKEN

Twee dagen achter elkaar aanbrengen, op de derde dag de vorige lagen afwassen. Herhaal de cyclus gedurende 2 weken en stop dan de behandeling gedurende 1 maand.

SAMENSTELLING

Butylacetaat, ethylacetaat, celluloseacetaatbutyraat, adipinezuur/neopentylglycol/trimellitinezuuranhydridecopolymeer, isopropylalcohol, acetyltributylcitraat, nitrocellulose, tosylamide/epoxyhars, dimethylureum, acrylaatcopolymeer, stearalkoniumbentoniet, benzotriazolyldodecyl-p-cresol, caprylzuur / Capric Triglyceride, Pistacia Lentiscus Gum, Citroenzuur, Dipropyleenglycoldibenzoaat, Aluminiumhydroxide, Triethoxycaprylylsilaan, Diamond , Mek, CI 60725, CI 77891 De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112411
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901761971934

Eveline Professional Nail...

€ 3,10
group_work Toestemming voor cookies