Eveline Christian Laurent Aanscherping Concentraat voor buste versteviging 150 ml

€ 9,20
Inclusief belasting

Versterkt en verzacht, waardoor de huid zijdezacht wordt, dankzij het rijke gehalte aan vitamines

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Eveline Christian Laurent Aanscherping Concentraat voor buste versteviging 150 ml

Een uiterst effectieve geconcentreerde luxeformule, geïnspireerd op wereldwijd populaire esthetische behandelingen, verstevigt de huid rond de buste, verstevigt deze prachtig en benadrukt de vorm. Actieve ingrediënten dringen diep door en stimuleren de aanmaak van collageen. Deze innovatieve technologie vult en vormt de buste op natuurlijke wijze, dankzij de nieuwste generatie verstevigende complexen: hyalurondraden en 24K puur gouddeeltjes, die, terwijl ze de huid binnendringen, intensief de synthese van collageenvezels en ondersteunend weefsel stimuleren, waardoor het volume en de lift toenemen van de buste.

HOE HET WERKT:

HYALURONISCHE DRADEN dringen diep door in de huidlagen en vullen de ruimtes tussen de collageenvezels door water te binden, wat uiteindelijk de mate van hydratatie en elasticiteit van de huidcellen verhoogt. Op het huidoppervlak creëren ze een verstevigend microgrid, merkbaar als een effect van een onmiddellijke borstlift.

ROYAL CAVIAR™ is een uniek complex met natuurlijke kaviaar, rijk aan vitamines en micro-elementen, dat in staat is om de stevigheid van de huid spectaculair te verbeteren, celregeneratieprocessen te versnellen, te verjongen en verslapping te voorkomen.

- 24K GOUD DEELTJES intens liftend effect vanaf de eerste toepassing.

NUTRI COMPLEX -CRANBERRY verstevigt en verzacht, waardoor de huid zijdezacht wordt, dankzij het rijke gehalte aan vitamines.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer elke avond in de huid, met de nadruk op gebieden die speciale zorg nodig hebben.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), glycerine, cetylalcohol, glycine-sojaolie, propyleenglycol, dimethicon, glycerylstearaat SE, natriumpolyacrylaat, gehydrogeneerd polyisobuteen, butyleenglycol, caeïne, Centella Asiatica -bladextract, Laminaria Hyperborea-extract, Acacia Seyal-gomextract, natriumhyaluronaat , Trehalose, Ureum, Kaviaarextract, Lecithine, Anemarrhena Asphodeloides Wortelextract, Rubus Chamaemorus Fruitextract, Soja-isoflavonen, Tocoferylacetaat, Tocoferol, Parfum (Geur), Fenoxyethanol, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, DMDM Hydantoïne, Ethylhexylglycerine, Natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, kaliumfosfaat, Gold , penthyleenglycol, serine, alcoholdenat., polysorbaat 80, algin, caprylylglycol, dinatriumfosfaat, glycerylpolyacrylaat, pullulan, natriumcitraat, citroenzuur, sorbinezuur, benzylsalicylaat, citronellol , Coumarin, Limonene, Hydroxycitronellal, Hexyl Cinnamal, Linalool, CI 77820. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112427

Specifieke referenties

ean13
5901761962659

Eveline Christian Laurent...

€ 9,20
group_work Toestemming voor cookies