More 4 Care Luxury Body Shaper verwarmend Serum - vetweefselverminderaar Dijen, billen en buik 150 ml

€ 11,10
Inclusief belasting

Het combineert de voordelen van lichaamsverzorging met lichaamsvormende effecten

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

More 4 Care Luxury Body Shaper verwarmend Serum - vetweefselverminderaar Dijen, billen en buik 150 ml

De luxe bodyshaper-serie is een innovatief verzorgingsprogramma dat niet alleen het figuur vormt, ale ook het lichaam voedt en de zintuigen omhult met een luxueuze geur. Dit zijn de belangrijkste kenmerken:

-Japanse matcha thee: Het gebruik van deze waardevolle thee vormt de basis van de serie. Matcha heeft antioxiderende en verstevigende eigenschappen die de stofwisseling van vetweefsel ondersteunen, wat het uiterlijk van het figuur kan helpen verbeteren.

-Maximaal geconcentreerd verzorgingscomplex: De serie bevat een geavanceerd verzorgingscomplex dat de effecten van matcha thee ondersteunt en zorgt voor snel zichtbare resultaten.

- Vetweefselverminderend serum: dit is een product dat is ontworpen om het uiterlijk van het figuur te verbeteren, vooral op gebieden zoals dijen, billen en buik. Het werkt op vetweefsel en cellulitis dankzij de verwarmende formule. Helpt bij het verkrijgen van een stevige, gehydrateerde huid, voorkomt dat deze verslapt en herstelt de zachtheid en gladheid.

-7% Matcha & Cafeïne opwarmcomplex: Dit complex heeft een verwarmende werking, waardoor stofwisselingsprocessen in het vetweefsel worden versneld. Het stimuleert de microcirculatie en het proces van lipolyse (vetafbraak) in adipocyten in de onderhuidse laag, wat helpt een afslankend effect te bereiken.

De luxe body shaper-serie combineert de voordelen van lichaamsverzorging met lichaamsvormende effecten. De innovatieve ingrediënten kunnen het uiterlijk van uw huid en figuur helpen verbeteren en zorgen voor zijdezachtheid en een luxueus gevoel.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het serum aan op de delen van het lichaam die zijn aangetast door cellulitis. Masseer met cirkelvormige bewegingen tot het is opgenomen. Gebruik elke dag. Herhaal behandelingen indien nodig.

SAMENSTELLING

Aqua , pentyleenglycol, dimethicon, betaïne, glycerine, hydroxyethylacrylaat/natriumacryloyldimethyltauraatcopolymeer, cafeïne, Camellia Sinensis-bladextract, capryl-/caprinetriglyceride, dimethicon-crosspolymeer, xylitylglucoside, anhydroxylitol, xylitol, glycerofosfocholine, lysine HCL, valine, sorbitanlauraat, Lauroyl Proline, Ethyl Ximenynate, Carbomeer, Lecithine, Propyleenglycol, Vanillyl Butyl Ether, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Natriumhydroxide, Mica, Silica, Parfum, CI 77891 De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112870

Specifieke referenties

ean13
5900116091778

More 4 Care Luxury Body...

€ 11,10
group_work Toestemming voor cookies