Eveline Christian Laurent Infusion Body Firming and Lifting Chronoserum voor de Nacht 200 ml

€ 9,80
Inclusief belasting

Het kalmeert de symptomen van cellulitis en herstelt de stevigheid en gladheid van uw huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Eveline Christian Laurent Infusion Body Firming and Lifting Chronoserum voor de Nacht 200 ml

Het preparaat is gemaakt om de symptomen van cellulitis te verlichten en de stevigheid en gladheid van uw huid te herstellen.

De belangrijkste eigenschappen van dit preparaat zijn:

-Snelle opname: dankzij deze eigenschap dringt het preparaat snel door de huid, wat een comfortabel en effectief gebruik mogelijk maakt.

- Vermindering van cellulitis en huidversteviging: De formule van het preparaat is ontwikkeld om de zichtbaarheid van cellulitis te verminderen en de elasticiteit en stevigheid van de huid te verbeteren. Hierdoor kan uw huid er weer gezonder uitzien.

- Verhoog de elasticiteit van de huid: het preparaat werkt om de elasticiteit van de huid te vergroten, waardoor het huidoppervlak gladder wordt en het algehele uiterlijk verbetert.

Dankzij zijn eigenschappen kan chronoserum een waardevolle ondersteuning zijn bij huidverzorging, vooral in het kader van cellulitisvermindering en verbetering van de conditie.

HOE TE GEBRUIKEN

Aanbrengen op een vochtige huid. Masseer zachtjes. Afspoelen. Gebruik 1-2 keer per dag.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), Natriumcocosulfaat, Cocamidopropylbetaïne, Glycerine, Coco-Glucoside, Houtskoolpoeder, Amandelzuur, Shikiminezuur, Arctium Lappa Wortelextract, Calendula Officinalis Bloemextract, Citrus Limon Fruit Extract, Humulus Lupulus Extract, Hypericum Perforatum Bloem / Blad- / stengelextract, Mentha Piperita-bladextract, Salvia Officinalis-bladextract, Saponaria Officinalis-wortelextract, Xanthaangom, Polyacrylaat Crosspolymeer-6, Natriumchloride, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Parfum (Geur), Citroenzuur, Propyleenglycol. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112428

Specifieke referenties

ean13
5901761962642

Eveline Christian Laurent...

€ 9,80
group_work Toestemming voor cookies