Eveline 4D Slim Extreme vergrotend en liftend Duo - serum 175 ml

€ 6,90
Inclusief belasting

Dit is de perfecte oplossing voor diegenen die op zoek zijn naar een effectief serum

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Eveline 4D Slim Extreme vergrotend en liftend Duo - serum 175 ml

Het serum is een innovatief product dat gebruik maakt van het unieke BEE-TOX LIFT™-complex, dat een synthetisch peptide bevat, geïnspireerd op bijengif. Dit complex heeft een verstevigend en verstevigend effect, waardoor het ideaal is voor borstverzorging. Geavanceerde niet-invasieve draadtechnologie creëert een onzichtbaar gaas dat fungeert als een lift en de borsten lift. Bovendien is het serum verrijkt met acaciacollageen, dat de huidstructuur verzacht en versterkt. Het serum bevat bovendien regenererend pullulan, dat de huid beschermt tegen verslapping en de microcirculatie ondersteunt. Cafeïne en centella asiatica stimuleren bovendien de microcirculatie in de huid, verminderen cellulitis en verstevigen de huid. De effectiviteit van het serum is bevestigd door tests waarbij de borstomtrek toenam tot 2,0 cm, en 88% van de vrouwen bevestigde het herstel van de stevigheid. Dit is de perfecte oplossing voor diegenen die op zoek zijn naar een effectief borstverzorgingsserum.

HOE TE GEBRUIKEN

Twee keer per dag aanbrengen door het product met cirkelvormige bewegingen van onder naar boven in de borsten te masseren. Masseer totdat het product volledig is opgenomen. Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), glycerine, cetylalcohol, glycinesoja-olie, pullulan, propyleenglycol, dimethicon, glycerylstearaat SE, cafeïne, natriumpolyacrylaat, Centella Asiatica -bladextract, Laminaria Hyperborea-extract, acacia seyal-gomextract, Kigelia Africana-bladextract, Malus Domestica Fruitcelcultuurextract, Anemarrhena Asphodeloides Wortelextract, Acetyl Hexapeptide-8, Tetrapeptide-4, Natriumhyaluronaat-crosspolymeer, Magnesium PCA, Tocoferol, Parfum (geur), Fenoxyethanol, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, DMDM Hydantoïne, Ethylhexylglycerine , Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Gehydrogeneerd polyisobuteen, Butyleenglycol, Pentyleenglycol, Xanthaangom, Gaprylylglycol, Lecithine, Natriumcitraat, Sorbinezuur, Citroenzuur, Alfa-isomethylionon, Benzylsalicylaat, Citronellol, Limoneen, Hydroxycitronellal, Hexyl Cinnamal, Linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114918

Specifieke referenties

ean13
5901761913972

Eveline 4D Slim Extreme...

€ 6,90
group_work Toestemming voor cookies