Paese Eyegasm Eyeliner met conditioner /01/ Black 4 ml

€ 8,91
Inclusief belasting

Maximaal volume, lift en voeding van wimpers

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Paese Eyegasm Eyeliner met conditioner /01/ Black 4 ml

Maximaal volume, lift en voeding van wimpers. Deze mascara zorgt voor een langdurig effect van volume, verlenging en krulling van de wimpers. De zachte, zandlopervormige siliconen borstel bereikt zelfs de kortste haartjes en creëert zo een push-up effect. Harder dan de standaard kern van de borstel zorgt voor een precieze scheiding en lifting van de wimpers in slechts één beweging. Eyegasm is een klassiek, glanzend en intens zwart dat ongelooflijke diepte en sensualiteit aan je ogen zal toevoegen.

HOE TE GEBRUIKEN

Beweeg bij het aanbrengen van de mascara het borsteltje in een dynamische beweging naar rechts en links en richt het omhoog vanaf de wortels tot aan de uiteinden van de wimpers. Laat uw wimpers niet tussen de lagen mascara drogen om nog meer volumineuze wimpers te krijgen.

SAMENSTELLING

Aqua , ci 77499, copernicia cerifera cera, cyclopentasiloxane, oryza sativa cera, gehydrogeneerde olive stearylesters, alcohol denat., palmitinezuur, stearinezuur, triethanolamine, acacia senegal gom, euphorbia cerifera cera, propyleenglycol, fenoxyethanol, glycerine, vp/ va-copolymeer, aminomethylpropaandiol, polyvinylalcohol, chloorfenesine, ascorbylpalmitaat, ethylhexylglycerine, gehydrolyseerd ceratonia siliqua-zaadextract, zea mays-zetmeel, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, polyquaternium-7, biotinoyltripeptide-1, guarhydroxypropyltrimoniumchloride. De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

110176
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902627622434

Paese Eyegasm Eyeliner met...

€ 8,91
group_work Toestemming voor cookies