Isana delicate peeling gezichtscrème 75 ml

€ 3,80
Inclusief belasting

Milde peelingcrème, speciaal voor de droge en gevoelige huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

Isana delicate peeling gezichtscrème 75 ml

Een milde peelingcrème, speciaal voor de droge en gevoelige huid, is een uitstekend product voor een zachte exfoliatie van de huid. Het bevat natuurlijke peelingdeeltjes, abrikozenextract en amandelolie, die de huid extra hydrateren en voeden. De werking van deze peelingcrème zorgt voor zichtbare resultaten - de huid wordt glad en stralend fris. Natuurlijke peelingdeeltjes verwijderen voorzichtig dode huidcellen en andere onzuiverheden zonder de droge en gevoelige huid te irriteren. De peelingcrème heeft huidtolerantie bevestigd door dermatologen. De pH is huidneutraal, wat betekent dat het mild is en de natuurlijke pH van de huid respecteert. Hierdoor kunt u genieten van een effectieve exfoliatie van de huid zonder het risico op irritatie of allergische reacties. Regelmatig gebruik van deze milde peelingcrème helpt je huid glad, stralend en gezond te houden. U zult een verbetering van de conditie van uw huid opmerken, terwijl u zorgt voor de tolerantie en gezondheid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng 1 tot 2 keer per week een kleine hoeveelheid crème aan op de handpalm en laat schuimen met warm water. Verspreid vervolgens op een vochtige huid en masseer zachtjes met uw vingertoppen. Vermijd de ogen. Grondig afspoelen met lauw water.

SAMENSTELLING

Aqua , helianthus annuus zaadolie, cetylalcohol, bamboe arundinacea stengelextract, glycerylstearaatcitraat, zea mays kiemolie, sorbitol, aloe barbadensis juice , prunus amygdalus dulcis olie, fenoxyethanol, panthenol , xanthaangom, citroenzuur, parfum, ethylhexylglycerine, glycerine, tocoferol, linalool, prunus armeniaca fruitextract, benzylalcohol, benzylsalicylaat, pantolacton, kaliumsorbaat, sorbinezuur

111410
a lot

Specifieke referenties

ean13
4305615657226

Isana delicate peeling...

€ 3,80
group_work Toestemming voor cookies