Farmona Herbal Care Drooghaarshampoo 2in1 Pioenroos 180 ml

€ 4,60
Inclusief belasting

De droogshampoo verfrist het haar onmiddellijk en geeft volume aan de wortels

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Farmona Herbal Care Drooghaarshampoo 2in1 Pioenroos 180 ml

Droogshampoo met pioenroos en diatomeeënaarde is een innovatieve oplossing voor haarverzorging zonder dat je het hoeft te wassen. Geformuleerd met een lichtgewicht formule op basis van plantenextracten uit hernieuwbare bronnen, verfrist deze shampoo het haar onmiddellijk en voegt volume toe aan de wortels.

Actieve ingrediënten:

-Pioenroosextract: voedt en verfrist het haar en geeft een natuurlijke glans.

-Diatomeeënaarde: herstelt de lichtheid van het haar en geeft het volume, wat ideaal is voor haar zonder volume.

- Zetmeel: absorbeert overtollig talg en onzuiverheden, waardoor het haar er fris en schoon uitziet, zelfs tussen de wasbeurten door.

Hierdoor wordt droogshampoo een effectief hulpmiddel om de frisheid en het volume van het haar te behouden, vooral in situaties waarin er geen tijd is voor traditioneel wassen.

HOE TE GEBRUIKEN

Spray de shampoo vanaf een afstand van ongeveer 20 cm op droog, geborsteld haar bij de wortels en verdeel het haar in lokken. Inmasseren, ongeveer 2 minuten laten inwerken en grondig doorkammen, of uitblazen met een föhn. Schud de container grondig voor gebruik. Niet in de richting van de ogen spuiten.

SAMENSTELLING

Butaan, Propaan, Alcohol Denat., Oryza Sativa (Rijst) Zetmeel, Isobutaan, Paeonia Officinalis ( Peony ) Bloemenextract, Diatomeeënaarde, Earth , Cetrimoniumchloride, Aqua ( Water ), Citroenzuur, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Parfum (Geurstof). )). De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114613
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900117004173

Farmona Herbal Care...

€ 4,60
group_work Toestemming voor cookies