Claresa Soft & Easy Nail Builder Gel Clear 45 gr

€ 11,60
Inclusief belasting

Een bouwgel die perfect is voor iedereen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5

Claresa Soft & Easy Nail Builder Gel Clear 45 gr

Een bouwgel die perfect is voor iedereen, ongeacht het ervaringsniveau. De innovatieve formule maakt het gemakkelijk te gebruiken en vergeeft fouten, zelfs voor beginnende gebruikers. Je kunt je nagels snel en effectief stylen en bovendien vloeit de gel dankzij de thixotropie niet uit op de nagelriemen. Belangrijk is dat er geen extra vijl of Top coat nodig is. Na uitharding in de lamp veegt u de dispersielaag eenvoudig af met Cleaner en uw nagels krijgen een intense glans. Deze gel heeft een uitstekende hechting, wat betekent dat je de natuurlijke nagelplaat kunt egaliseren, uitharden en verlengen, waardoor een effect wordt bereikt dat vergelijkbaar is met natuurlijke nagels. De styling duurt minimaal 4 weken en voorkomt dat je nagels breken en afbrokkelen, waardoor ze veel langer kunnen groeien. Dankzij de Heatless formule verloopt het uithardingsproces comfortabel en wordt het bakken in de lamp tot een minimum beperkt.

HOE TE GEBRUIKEN

Bereid de natuurlijke nagelplaat voor, zorg ervoor dat deze schoon en ontvet is.

Verdeel de gel op de juiste manier over de nagel en verdeel deze gelijkmatig. U kunt thixotropie (vloeibaar geheugen) gebruiken om uw werk gemakkelijker te maken.

Laat de styling uitharden in een UV/ LED lamp volgens de aanbevelingen van de fabrikant. Dankzij de Heatless formule zul je tijdens het uitharden geen branderig gevoel ervaren.

Na het uitharden de dispersielaag afnemen met Cleaner om een intense glans op je nagels te verkrijgen.

SAMENSTELLING

Bis-HEMA polyneopentylglycoldadipaat/IPDI-copolymeer, Bis-HEA poly(1,4-butaandiol)-9/IPDI-copolymeer, Bis-HEA polyglycoldadipaat/IPDI-copolymeer, trimethylolpropaantrimethacrylaat, hexaandioldimethacrylaat, urethaanacrylaat, hydroxycyclohexylfenylketon, silica Dimethylsilylaat, ethyltrimethylbenzoylfenylfosfinaat, isobornylmethacrylaat, polyhydroxycarbonzuuramiden, PPG-3, polyetheracrylaat, dipropyleenglycoldiacrylaat, polyesteracylaat, mica, hydrochinon, p-hydroxyanisol, +/- CI 77891, CI 74260, CI 74160, CI 607 25, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 45410, CI 19140, CI 77742, CI 77007. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

113571
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903819815603

Claresa Soft & Easy Nail...

€ 11,60
group_work Toestemming voor cookies