LaQ Kitty Magnolia lichte mousse voor het wassen van het gezicht intensief hydraterend 40 ml

€ 5,30
Inclusief belasting

Ontdek een intens hydraterende gezichtsreinigingsmousse die volledig natuurlijk en veganistisch is

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

LaQ Kicia Magnolia lichte, intens hydraterende gezichtsreinigingsmousse 40 ml

Ontdek een intens hydraterende gezichtsreinigingsmousse die volledig natuurlijk en veganistisch is. De verleidelijke geur is een mengsel van exclusieve magnolia en sensuele roze peper, die je zeker zult herkennen. De lichte, wolkachtige consistentie zorgt voor ongelooflijk veel gebruiksplezier en maakt het product uiterst efficiënt. Het richt zich op intense hydratatie van de huid. De werking is gebaseerd op een effectieve maar zachte reiniging. Zonder de natuurlijke pH-waarde van de huid te verstoren, wordt deze zijdezacht en diep gehydrateerd. Vooral als je een droge, vochtarme of gevoelige huid hebt, zal deze mousse de perfecte ondersteuning zijn. De binnenkant van het product bevat intens hydraterend hyaluronzuur en glycerine van plantaardige oorsprong. Magnolia-extract en rozenbottelolie, bekend om hun verstevigende en regenererende eigenschappen, zorgen voor de conditie van je huid. Al deze ingrediënten worden vergezeld door zorgvuldig geselecteerde, milde reinigende stoffen die het dagelijkse make-upverwijderingsritueel tot een waar genoegen maken. Deze intens hydraterende en voedende natuurlijke gezichtsreinigingsmousse is een geweldige optie voor uw huidverzorgingsroutine.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op de vochtige huid, masseer met cirkelvormige bewegingen tot schuim ontstaat en spoel vervolgens grondig af met water.

SAMENSTELLING

Glycerine, Aqua , Sorbitol, Natriumlauroylisethionaat, Dinatriumlaurylsulfosuccinaat, Hyaluronic Acid , Hyaluronzuur, Natriumhyaluronaat, Magnolia Grandiflora-bloemenextract, Schinus Terebinthifolius-zaadolie, Rosa Canina-fruitolie, Copaifera Officinalis-hars, Glycerylisostearaat, Palmitoyl gehydrolyseerd tarwe-eiwit, Kaliumcocoyl gehydrolyseerd tarwe-eiwit, Panthenol , glycyrrhetinezuur, allantoïne, lecithine, Olea Europaea fruitolie, levulinezuur, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, dehydroazijnzuur, benzylalcohol, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112466
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902730831365

LaQ Kitty Magnolia lichte...

€ 5,30
group_work Toestemming voor cookies