LaQ Kocica Piwonia Voedende gezichtswasmousse 40 ml

€ 4,69
Inclusief belasting

Een natuurlijke en veganistische gezichtsreinigingsmousse met een voedende werking die u zal verrassen met zijn wolkachtige consistentie.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

LaQ Kocica Piwonia Voedende gezichtsreinigingsmousse 40 ml

Ontdek een natuurlijke en veganistische gezichtsreinigingsmousse met een voedende werking die u zal verrassen met zijn wolkachtige consistentie. Dit maakt het uiterst prettig in gebruik en uiterst efficiënt. De delicate, vrouwelijke geur straalt een sensuele pioen uit die je zeker zult herkennen. Dit product richt zich op het voeden van uw huid. De werking is gebaseerd op een effectieve ale zachte reiniging, zonder de natuurlijke pH-waarde van de huid te verstoren. Na gebruik blijft de huid, vooral de normale, droge of gevoelige huid, glad, intens gehydrateerd en gevoed. De lichte, schuimige consistentie maakt het dagelijkse make-upverwijderingsritueel tot een waar genoegen. In dit product vind je ureum en glycerine van plantaardige oorsprong, die zorgen voor intense hydratatie. Pioenextract zorgt voor de conditie van de huid en frambozenzaadolie zorgt voor een uitstekende voeding. Al dit lekkers wordt begeleid door zorgvuldig geselecteerde, milde reinigende stoffen. Dit is een voedende, natuurlijke gezichtsreinigingsmousse die uw huid een verzorging geeft die u zeker zult waarderen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op de vochtige huid, masseer met cirkelvormige bewegingen tot schuim ontstaat en spoel vervolgens grondig af met water.

SAMENSTELLING

Glycerine, Aqua , Sorbitol, Natriumlauroylisethionaat, Dinatriumlaurylsulfosuccinaat, Natriumchloride, Rubus Idaeus Zaadolie, Paeonia Officinalis Bloemenextract, Natriumlactaat, Natrium PCA, Glycine, Fructose, Ureum, Niacinamide, Inositol, Melkzuur, Levulinezuur, Kalium Sorbaat, Natriumbenzoaat, Parfum, CI 17200 De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112465

Specifieke referenties

ean13
5902730831358

LaQ Kocica Piwonia Voedende...

€ 4,69
group_work Toestemming voor cookies