Claresa is te glamoureus om er iets om te geven! Highlighterpalet /11/ Rosy Glow 12, 5 gr

€ 7,70
Inclusief belasting

Een set van drie perfect samengestelde highlighter tinten

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Claresa is te glamoureus om er iets om te geven! Highlighterpalet /11/ Rosy Glow 12, 5 gr

Een set van drie perfect samengestelde tinten highlighters die een modieus sheeteffect op de huid creëren. De producten kunnen gecombineerd of afzonderlijk op het gezicht en lichaam aangebracht worden voor een stralende glans. Met het palet kun je het effect geleidelijk opbouwen, van delicaat en natuurlijk tot intense glans. De sets zijn verkrijgbaar in twee kleuren, geschikt voor zowel warme als koele huidtinten. Deze veganistische, zijdezachte lichte formule is rijk aan carnaubawas, die de huid beschermt tegen vochtverlies en een voedende, gladmakende film op het oppervlak creëert. De mica in het product reflecteert licht, waardoor optisch de zichtbaarheid van fijne rimpels en oneffenheden in de huid wordt verminderd

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de highlighter met een zachte kwast aan op de bovenkant van de jukbeenderen, de cupidoboog, de neusbrug en de halslijn. Meng de tinten vrij om een unieke kleur te verkrijgen, perfect afgestemd op jouw huidskleur en voorkeuren.

SAMENSTELLING

Mica, talk, isopropylmyristaat, Magnesium , capryl/caprinetrigglyceride, polymethylsilsesesquioxaan, ethylhexylpalmitaat, Copernica Cerifer (carnauba) was, bis-diglycerine polyacyladipaat-2, fenoxyethanol, parfum, ethylhe, ethylhe, ethylhe, ethylhe, ethylhe, ethylhe, ethylhe, ethylhe xylglycerine, [+/-] Synthetisch fluorflogopiet, CI 77891, Tinoxide, CI 77491, CI 75470, CI 74160, CI 45410, CI 16035, CI 15880 De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

113502
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903819802740

Claresa is te glamoureus om...

€ 7,70
group_work Toestemming voor cookies