Soraya ProBio Care Prebiotic Lipid Body Cream, multifunctioneel voor de zeer droge en gevoelige huid 200 ml

€ 7,01
Inclusief belasting

Prebiotische lichaamscrème met lipiden

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Soraya ProBio Care Prebiotic Lipid Body Cream, multifunctioneel voor de zeer droge en gevoelige huid 200 ml

Prebiotische lipide bodycrème is speciaal ontwikkeld om de balans van de zeer droge huid te herstellen. Deze crème voedt, herstelt en verzacht niet alleen de opperhuid intensief, ale ondersteunt ook het huidmicrobioom en de hydro . Het werkt effectief om droogheid, ruwheid en schilfering te verminderen, waardoor het gevoel van comfort van de huid wordt hersteld en de algehele conditie en uitstraling wordt verbeterd.

De PROBIO-formule van deze crème bevat bijzondere ingrediënten:

-Inuline, een cosmetisch prebioticum dat helpt een gezond evenwicht van de microflora van de huid te behouden en de natuurlijke bescherming ervan ondersteunt.

-Rijst-, kokos- en olijfolie, die de huid voorzien van waardevolle voedingsstoffen en helpen het juiste hydratatieniveau te behouden.

-Squalaan, dat een regenererend effect heeft en de epidermale barrière opnieuw opbouwt, waardoor de huidbescherming wordt versterkt.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de crème aan op een schone en droge lichaamshuid, masseer zachtjes in cirkelvormige bewegingen tot hij is opgenomen. Gebruik 1-2 keer per dag. Je kunt de crème ook gebruiken als handcrème of plaatselijk op bijzonder veeleisende lichaamsdelen.

SAMENSTELLING

Aqua , Olea Europaea Husk Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Cocos Nucifera Oil, Oryza Sativa Bran Oil, Petrolatum, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Stearate, Glyceryl Stearate, Olea Europaea Fruit Oil, Gehydrogeneerde Plantaardige Glyceriden, Squalaan, Saccharomyces/Rijstferment Filtraat, Inuline, Alfa-Glucaan Oligosaccharide, Pentyleenglycol, Dimethicon, Natriumpolyacrylaat, Natriumstearoylglutamaat, Caprylylglycol, Citroenzuur, Fenoxyethanol, Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114144
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901045090474

Soraya ProBio Care...

€ 7,01
group_work Toestemming voor cookies