YOPE Natuurlijke Herstellende Voetbalsem 75 ml

€ 5,30
Inclusief belasting

"Smooth Feet" is een balsem gemaakt voor dagelijkse regeneratie, die de huid van de voeten hydrateert en verzacht

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5

YOPE Natuurlijke Herstellende Voetbalsem 75 ml

"Smooth Feet" is een balsem gemaakt voor dagelijkse regeneratie, die de huid van de voeten hydrateert en verzacht. Dit product is gebaseerd op boters en biofermenten die effectief helpen de huid van de voeten te regenereren en glad te maken. Natuurlijke herstellende ingrediënten hydrateren en verzachten de huid van de voeten intensief, waardoor de gladheid en zachtheid ervan wordt hersteld.

De belangrijkste actieve ingrediënten zijn:

-Kokumboter: Deze boter staat bekend om zijn sterke hydraterende en regenererende eigenschappen. Bij regelmatig gebruik helpt het uitdroging van de huid te voorkomen, bevordert het de genezing en geneest het scheuren.

-Ucuubaboter: Het is een natuurlijk antisepticum dat huidirritaties helpt verzachten.

Complex van gefermenteerde extracten van soja, maretak en imperata cylindrica: Dit complex heeft een hydraterende en voedende werking en ondersteunt de regeneratie van de huid van de voeten.

-Buttleja Globosa plantenextract: Helpt bij het herstellende effect en versnelt de groei van huidcellen.

De balsem is perfect voor de dagelijkse voetverzorging, vooral als je problemen hebt met een droge en gebarsten huid. Bij regelmatig gebruik zal het helpen uw voeten in goede conditie te houden en hun zachtheid en gladheid te herstellen

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de balsem aan op vermoeide benen en voeten en masseer zachtjes. Gebruik wanneer uw voeten rust nodig hebben.

SAMENSTELLING

Aqua , cetearylalcohol, glycerine, prunus amygdalus dulcis-olie, glycerylstearaat se, sorbitol, squalaan, laurylolivaat, butyrospemun parkii-boter, brassica carrpestris-zaadolie, myristylmyristaat, garcinia irldica-zaadboter, virola surinamensisseedbutter, theobroma grandiflorum zaadboter, camelina sativa zaadolie, natriumstearoylglucoside, levulinezuur, pentyleenglycol, saccharomyces/viscum album (m.istletoe) fermentextract, lactobacillus/sojabonenfermentextract, saccharcmyces/rata cylindrica wortelfermentextract, vlinderjag1obosaleafextract, gehydrogeneerd zetmeelhydrolysaat, gistextract, parfum, gehydrogeneerd plantaardige olie, natriumlevulinaat, tocoferol, hexamidineoisethionaat, propaandiol, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, maltodextrine, citroenzuur, natriumfosfaat, lin'oneen, linalool, citral, eugenol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

113984
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903760204976

YOPE Natuurlijke...

€ 5,30
group_work Toestemming voor cookies