Nature Queen Fresh Fresh Baby cadeauset

€ 16,60
Inclusief belasting

Verzorgingsset

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Nature Queen Fresh Fresh Baby cadeauset

De verzorgingsset is de basis voor het opbouwen van een dagelijkse verzorging voor de jonge huid die een grondige reiniging en hydratatie nodig heeft. Na het aanbrengen is de huid vrij van onzuiverheden en voorbereid om actieve ingrediënten op te nemen.

Inbegrepen:

Watermeloen hydrosol - Het zal nuttig zijn bij de verzorging van alle huidtypes. Gebruikt als een tonicum, zal het zorgen voor een doffe, vermoeide, droge, gevoelige en geïrriteerde huid. Het is rijk aan antioxidanten, vitamines en mineralen, waardoor het de regeneratie volledig voedt en ondersteunt. Bovendien hydrateert, verfrist en herstelt het de natuurlijke glans perfect.

Reinigend gezichtsschuim - Het komkommerextract in het schuim heeft een reinigende werking en korenbloemextract heeft een verhelderend effect op donkere kringen onder de ogen. Tarwekiemen ondersteunen de strijd tegen vrije radicalen. Het schuim verstevigt zachtjes de opperhuid en maakt fijne rimpels glad. Zeepkruidextract vergemakkelijkt de penetratie van actieve ingrediënten in de huid. Regelmatig gebruik van het schuim stimuleert de collageenproductie dankzij het gehalte aan Aziatisch centella-extract en jasmijn-extract

en allantoïne kalmeert zelfs de meest gevoelige, veeleisende huid. Bovendien verwijdert het aanwezige melkzuur voorzichtig de dode opperhuid en heeft het ook antibacteriële en anti-verouderingseigenschappen, reguleert het de pH van de huid.

Multifunctionele peeling 75 ml - Enzymatisch-mechanische gezichtsgelpeeling is een delicate formule gemaakt voor de meest veeleisende klanten. De combinatie van enzymatische en korrelige peeling maakt de huid glad en zacht met een uniforme kleur. Het natuurlijke enzym dat in papajafruit wordt aangetroffen, lost de dode, eeltige laag van de opperhuid op en walnootdeeltjes helpen deze te verwijderen. Het gehalte aan panthenol en bromelaïne kalmeert irritaties en de huid wordt mooi en stralend.

HOE TE GEBRUIKEN

Watermeloen hydrosol - alleen gebruiken als haar- en huidlotion of aanbrengen met een wattenschijfje. Breng na het aanbrengen van de hydrosol een paar druppels van je favoriete Nature Queen-olie aan op de huid. Je kunt het hydrolaat gebruiken om een kleimasker te maken.

Reinigend gezichtswasschuim - breng een kleine hoeveelheid schuim aan op een vochtig gezicht, wrijf in cirkelvormige bewegingen en spoel vervolgens af met lauw water.

Multifunctionele gezichtsscrub - breng met cirkelvormige bewegingen een kleine hoeveelheid van de peeling aan op de vochtige huid, laat 5 minuten op de huid intrekken, masseer het gezicht om een extra effect van mechanische peeling te verkrijgen. Spoel daarna grondig uit. Twee keer per week gebruiken.

SAMENSTELLING

De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

110668

Specifieke referenties

ean13
5902610971778

Nature Queen Fresh Fresh...

€ 16,60
group_work Toestemming voor cookies