LaQ Ice Awake Hydraterend en verfrissend Serum 30 ml

€ 9,80
Inclusief belasting

Actief serum met stimulerende en energiegevende werking, met een aangenaam lichte gelformule

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

LaQ Ice Awake Hydraterend en verfrissend Serum 30 ml

Dit is een actief serum met een stimulerende en stimulerende werking, met een aangenaam lichte gelformule, die extreem verfrissend ruikt - verse munt en komkommer. Het heeft tot taak de vermoeide, vochtarme huid te stimuleren, vooral die met donkere kringen onder de ogen of slaaptekort. Hierdoor wordt de huid gehydrateerd, stralend, energiek en vitaal en wordt ze ook effectief beschermd tegen externe factoren en het verouderingsproces. De samenstelling bevat een extract van gletsjerbacteriën (bacteriën Iodobacter ssp.), dat de vermoeide huid energie geeft, rimpels vermindert en glans geeft, ondanks een intensieve levensstijl. Plantaardige glycerine dringt door tot in de hoornlaag, waardoor actieve stoffen tot in de diepere lagen van de huid kunnen doordringen. Pantenol heeft een verzachtende en ontstekingsremmende werking en ondersteunt bovendien het wondgenezingsproces. Aloë-sap hydrateert, regenereert, verzacht irritaties en vermindert zwellingen. Groene thee-extract heeft verzachtende, antiseptische, ontstekingsremmende, adstringerende en antirimpeleigenschappen. Komkommerfruitextract verheldert de teint en brandnetelextract kalmeert ontstekingen. Rozemarijnbladextract heeft antibacteriële, schimmelwerende en ontstekingsremmende eigenschappen en heeft ook antioxiderende eigenschappen, waardoor het huidverouderingsproces wordt vertraagd. Bovendien verheldert pepermunt de huid prachtig en reguleert het de talgafscheiding, terwijl grapefruit de poriën vernauwt, de bloedvaten versterkt en een antioxiderende werking heeft. Citroen hydrateert, egaliseert de huidtint en heeft ontstekingsremmende eigenschappen.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel een paar druppels van het serum op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté. Gebruik 's morgens en/of 's avonds. Voeg een kleine hoeveelheid toe aan je favoriete crème of combineer met een ander serum

SAMENSTELLING

Aqua , Glycerine, Propaandiol, Panthenol , Barnsteenzuur, Aloe Barbadensis- Juice , Mentha Piperita-kruidenextract, Camellia Sinensis-bladextract, Citrus Grandis-fruitextract, Citrus Limon-fruitextract, Cucumis Sativus-fruitextract, Urtica Dioica-bladextract, Rosmarinus Officinalis-bladextract , Maltodextrine, Xanthaangom, Natriumgluconaat, Citroenzuur, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112487
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902730839712

LaQ Ice Awake Hydraterend...

€ 9,80
group_work Toestemming voor cookies