Soraya Skin Boost Regenererend Versterkend Serum 30 ml

€ 4,90
Inclusief belasting

Regenererend versterkend serum is bedoeld voor huidverzorging met een verstoorde hydrolipidenbarrière

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Soraya Skin Boost Regenererend Versterkend Serum 30 ml

Regenererend versterkend serum is bedoeld voor huidverzorging met een verstoorde hydrolipidenbarrière. De intense en rijke formule richt zich op het voeden en regenereren van de opperhuid. Dit serum versterkt en herbouwt de hydrolipidenbarrière van de huid en zorgt voor comfort, gladheid, zachtheid en elasticiteit. Een van de belangrijkste ingrediënten is het speciaal ontwikkelde SKIN REPAIR-complex in een concentratie tot 20%.

De belangrijkste ingrediënten van het serum zijn:

-Lipiden: Natuurlijke oliën, cholesterol, fosfolipiden en glycolipiden - deze ingrediënten voorzien de huid van voeding. Ze zijn verantwoordelijk voor een goede hydratatie en smering van de opperhuid, regenereren deze, maken deze glad en herstellen de elasticiteit. Dankzij hen wordt de huid comfortabeler en ziet er gezonder uit.

-Ceramiden: Ceramiden zijn een bindmiddel en een belangrijke bouwcomponent van het intercellulaire cement van de epidermis. Ze helpen de gaten in de lipidenbarrière op te vullen, te versterken, af te dichten en de opperhuid te regenereren. Dit is een ingrediënt dat bescherming biedt tegen waterverlies en de effecten van irriterende factoren.

-Bevochtigingsmiddelen: deze ingrediënten hydrateren sterk en houden water vast in de opperhuid, waardoor een goede hydratatie van de huid, comfort en een gezonde balans worden gegarandeerd.

Regenererend versterkend serum helpt het evenwicht van de huid te herstellen en de hydrolipidenbarrières te herstellen. Het werkt intensief om de conditie van de huid te verbeteren en zorgt voor comfort, zachtheid, gladheid en elasticiteit.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het serum 's morgens en/of 's avonds aan op de gereinigde gezichtshuid en masseer zachtjes. Breng vervolgens uw favoriete crème aan.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), glycerine, sorbitol, squalaan, capryl/caprinezuurtriglyceride, Prunus Amygdalus Dulcis ( Sweet Almond ) olie, C14-22 alcoholen, linolzuur, bèta-sitosterol, linoleenzuur, fosfatidylserine, glycolipiden, ceramide NP, fosfolipiden, ceramide AP, Fytosfingosine, Cholesterol, Ceramide EOP, Cetearyl Olivaat, Dimethicon, Glycine Soja (Soja) Olie, Squaleen, Sorbitan Olivaat, C12-20 Alkyl Glucoside, Natrium Lauroyl Lactylaat, Hydroxypropyl Zetmeel Fosfaat, Xanthaangom, Ascorbyl Palmitaat, Tocoferol, Carbomeer, Fenoxyethanol, benzylalcohol, ethylhexylglycerine, parfum (geur), linalool, hexylcinnamal. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114137

Specifieke referenties

ean13
5901045091167

Soraya Skin Boost...

€ 4,90
group_work Toestemming voor cookies