Soraya Skin Boost Hydraterend Verzachtend Serum 30 ml

€ 4,90
Inclusief belasting

Het vochtinbrengende, verzachtende serum is ontworpen om het probleem van uitdroging van de huid effectief te elimineren, waardoor de huid gehydrateerd, glad en ontspannen blijft.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Niet op voorraad

Soraya Skin Boost Hydraterend Verzachtend Serum 30 ml

Het vochtinbrengende verzachtende serum richt zich op het probleem van uitdroging van de huid. De intense formule hydrateert sterk, maakt de huid glad en heeft een verzachtende werking. De belangrijkste ingrediënten zijn:

WATER LOCK Complex: Dit is een speciaal ontwikkeld vochtinbrengend complex, dat maar liefst 10% van de samenstelling van het serum uitmaakt. Het belangrijkste doel is om water in de opperhuid vast te houden en te beschermen om langdurige hydratatie te garanderen.

-LACTIC DUO : Dit is een combinatie van melkzuur en natriumlactaat, de belangrijkste ingrediënten van de Natural Moisturizing Factor of the Epidermis ( NMF ). Ze helpen het juiste hydratatieniveau in de huid te behouden, voorkomen overmatig waterverlies (TEWL) en handhaven de juiste pH.

- LACTOBIONZUUR: Dit ingrediënt heeft een intens hydraterende werking, bindt water in de opperhuid en creëert een beschermende laag. Bovendien stimuleert het de fibroblasten om collageen en elastine te produceren, en exfolieert het op zachte wijze dode epidermiscellen, wat helpt de teint gladder te maken.

-BETAINE: Het is een uitstekend bevochtigingsmiddel, wat betekent dat het de huid intensief en langdurig hydrateert, de regeneratie van de opperhuid versnelt, irritaties verzacht en de huid kalmeert.

-PGA (polyglutaminezuur): Dit ingrediënt heeft zeer sterke hydraterende eigenschappen. De deeltjes kunnen meer water binden dan hyaluronzuur, wat betekent dat het de huid perfect hydrateert en glad maakt.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het serum 's morgens en/of 's avonds aan op de gereinigde gezichtshuid en masseer zachtjes. Breng vervolgens uw favoriete crème aan.

SAMENSTELLING

Aqua (water), betaïne, glycerine, melkzuur, natriumlactaat, lactobionzuur, natriumhyaluronaat, butyleenglycol, polyglutaminezuur, hydroxyhylcellulose, natriumfytaat, dinatriumfosfaat, natriumfosfaat, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114136

Specifieke referenties

ean13
5901045091150

Soraya Skin Boost...

€ 4,90
group_work Toestemming voor cookies