Claresa Smooth Truth gladmakend Serum 16 g

€ 5,90
Inclusief belasting

Het is een uitstekende keuze voor diegenen die het effect willen bereiken van een gladde en matte huid, perfect voorbereid op make-up

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Claresa Smooth Truth gladmakend Serum 16 g

Een innovatief gezichtsserum dat de huid optisch glad maakt en zorgt voor een modieus " blur "-effect. Het werkt perfect onder make-up en verlengt de duurzaamheid. De formule van dit unieke serum is vegan en gebaseerd op ruim 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Het serum is rijk aan het extract van de schors van de Afrikaanse Enantia chlorantha-boom, dat de zichtbaarheid van vergrote poriën vermindert, antibacteriële eigenschappen heeft, de talgafscheiding reguleert, acne-laesies voorkomt en irritaties en ontstekingen verzacht. Bovendien bevat het serum oleanolzuur, dat ontstekingsremmende en antimicrobiële eigenschappen heeft en de talgafscheiding vermindert.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel een kleine hoeveelheid over de huid en wacht even tot het serum is opgenomen. Gebruik vóór de crème of na uw favoriete verzorging, voordat u foundation aanbrengt.

SAMENSTELLING

Aqua , propaandiol, butyleenglycol, hydroxyethylcellulose, PEG-40 gehydrogeneerde ricinusolie, extract van de schors van Enantia Chlorantha, oleanolzuur, DMDM-hydantoïne, dinatriumfosfaat, natriumfosfaat, polysorbaat 60, 3-jood-2-propynylbutylcarbamaat, CI 14700, CI 47005 De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113528
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903819804744

Claresa Smooth Truth...

€ 5,90
group_work Toestemming voor cookies