Bandi 4Men Care cadeauset

€ 39,60
Inclusief belasting

De 4MEN Care -set is een uitgebreide huidverzorging voor mannen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Bandi 4Men Care cadeauset

De 4MEN Care-set is een uitgebreide huidverzorging voor mannen, ontworpen met de behoeften van de moderne man in gedachten. Deze set bevat verschillende belangrijke huid-, haar- en baardverzorgingsproducten om u er fris en gezond uit te laten zien:

-Gezichts-, haar- en baardreinigingsgel (150 ml): Dit veelzijdige 3-in-1-product is zowel een gezichtsreinigingsgel als een shampoo voor het wassen van haar en baard. Biedt uitgebreide doucheverzorging.

-Hydraterende en verzachtende gezichtscrème (50 ml): Deze crème hydrateert de huid, verzacht irritaties en voorkomt uitdroging. Dit is de perfecte manier om de elasticiteit van de huid te behouden.

-Oogcrème - donkere kringen en wallen (15 ml): Dit product helpt donkere kringen onder de ogen, wallen en rimpels rond de ogen te verminderen, waardoor een frisse en jongere uitstraling ontstaat.

-Anti-rimpel gezichtscrème (50 ml): deze crème helpt de tekenen van veroudering te bestrijden door de huid elastisch en stevig te houden. Perfect voor de dagelijkse verzorging.

De 4MEN Verzorgingsset is een perfect cadeau voor mannen van alle leeftijden die waarde hechten aan eenvoudige ale effectieve verzorging. De producten in de set zorgen ervoor dat uw huid, haar en baard er ego en gezond uitzien. Dit is een uitgebreid aanbod voor een moderne man die voor zichzelf zorgt.

114362

Specifieke referenties

ean13
5901138905449

Bandi 4Men Care cadeauset

€ 39,60
group_work Toestemming voor cookies