Apis Detox Ontgiftend algengezichtsmasker met bamboekool en geïoniseerd zilver 200 g

€ 15,00
Inclusief belasting

Ontgiftend algenmasker met bamboehoutskool en geïoniseerd zilver van Apis matteert de huid, elimineert onvolkomenheden, herstelt de gezonde uitstraling van de huid, voorkomt dat de huid glanst en reguleert de talgproductie

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4
Niet op voorraad

BESCHRIJVING

strong

normal ;text-align:justify;"> Ontgiftend algenmasker met bamboehoutskool en geïoniseerd zilver van Apis matteert de huid, werkt oneffenheden weg, herstelt de gezonde uitstraling van de huid, voorkomt glansvorming en reguleert de talgproductie.

Bovendien heeft de cosmetica ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen. De formule van de cosmetica is verrijkt met ontgiftende ingrediënten. Actieve bamboe-houtskool in de samenstelling van het masker absorbeert effectief gifstoffen en onzuiverheden en vernauwt vergrote poriën. Geïoniseerd zilver heeft ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen.

Kiwi-extract verstevigt, regenereert en maakt de opperhuid glad. De cosmetica wordt speciaal aanbevolen voor de vette, gecombineerde en huid met vergrote poriën en andere onvolkomenheden.

HOE TE GEBRUIKEN

Meng ongeveer 15 g poeder met 40 ml plat mineraalwater en meng het vervolgens tot een pasta. Breng vervolgens een dikke laag aan op het gereinigde gezicht. Verwijder na ongeveer 15-20 minuten het gestolde masker in zijn geheel en was de rest met warm water of tonic. Gebruik ca. 2 keer per week. Probeer ook eens het ontgiftende gelmasker met bamboehoutskool en geïoniseerd zilver APIS Professional Detox.

SAMENSTELLING

Solum Diatomeae ( Earth ), Algin, Calcium , Tetranatriumpyrofosfaat, Trinatriumfosfaat, Calciumcarbonaat, Houtskoolpoeder, Calciumnatriumboorsilicaat, Silver , Iris Florentina-wortelextract, Cistus Incanus-extract, Bambusa Vulgaris-extract, Kivi-extract, Green Tea -extract , parfum.

104391

Specifieke referenties

ean13
5901810006570

Apis Detox Ontgiftend...

€ 15,00
group_work Toestemming voor cookies