AA Men Active Care 3in1 ultralichte oogcrème 15 ml

€ 8,20
Inclusief belasting

Kies AA Men Active Care 3in1 om de gezondheid en het uiterlijk van de huid rond uw ogen te verzorgen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

AA Men Active Care 3in1 ultralichte Oogcrème 15 ml

Ultralichte oogcrème is een essentieel element van de dagelijkse verzorging van de mannenhuid rond de ogen. Dit is waarom je het zou moeten gebruiken:

-Elimineren van donkere kringen en wallen: De crème vermindert effectief de zichtbaarheid van donkere kringen en wallen onder de ogen, waardoor u er uitgeruster uitziet.

-Intensieve hydratatie en elasticiteit: Het heeft een intensief hydraterende werking, terwijl het de elasticiteit en gladheid van de huid rond de ogen herstelt.

-Verzacht irritaties en roodheid: Verzacht effectief mogelijke irritaties en roodheid en zorgt voor comfort.

Actie van actieve ingrediënten:

-3D Soft Touch -technologie: hydrateert, verzacht irritaties en stimuleert huidregeneratieprocessen.

-Eyeboost Complex: bevat peptiden, verstevigt de huid en vermindert de zichtbaarheid van rimpels.

Energy Shot Complex: Met cafeïne en vitamine C bestrijdt het de tekenen van vermoeidheid, elimineert het donkere kringen en zwellingen.

-Squalaan en ceramide: versterken de hydrolipidenbarrière van de huid en beschermen deze tegen uitdroging en irritatie.

Dit product bevat maar liefst 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, is klinisch getest op allergieën, is vegan en niet getest op dieren. Kies AA Men Active Care 3in1 om de gezondheid en het uiterlijk van de huid rond uw ogen te verzorgen.

HOE TE GEBRUIKEN

Dep een kleine hoeveelheid van het product zachtjes op de gereinigde huid onder de ogen. Gebruik 's ochtends en/of 's avonds, afhankelijk van uw behoeften.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, polyglyceryl-6-stearaat, squalaan, Panthenol , cellulose, extract van Albizia Julibrissin-schors, polyglyceryl-6-behenaat, tocoferylacetaat, cafeïne, allantoïne, Lactobacillus-ferment, natriumascorbylfosfaat, Magnesium , zinkgluconaat, Copper , Punica Granatum Fruitextract, trioleïne, glyceryldioleaat, ceramide NP, acetylhexapeptide-8, caprylylglycol, hydroxypropylcyclodextrine, palmitoyltripeptide-38, ceramide NG, carbomeer, glycerylacrylaat/acrylzuurcopolymeer, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, natriumhydroxide, darutoside, kaliumsorbaat bate, natriumbenzoaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112952
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900116086194

AA Men Active Care 3in1...

€ 8,20
group_work Toestemming voor cookies