BasicLab Masculis Gel voor het wassen van lichaam, gezicht en hoofdhuid Frisheid en balans 500 ml

€ 16,90
Inclusief belasting

De wasgel is bedoeld voor de dagelijkse reiniging van lichaam, gezicht en hoofdhuid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

BasicLab Masculis Gel voor het wassen van lichaam, gezicht en hoofdhuid Frisheid en balans 500 ml

De wasgel is bedoeld voor de dagelijkse reiniging van lichaam, gezicht en hoofdhuid. Het is zacht, ale verwijdert effectief onzuiverheden en is ook een uitstekende oplossing voor de atopiegevoelige en gevoelige huid. Het bevat milde reinigende stoffen die de huid niet uitdrogen, en de pH ligt dicht bij de fysiologische pH. De formule van deze gel is verrijkt met een delicate geurcompositie die de hele dag voor een fris gevoel zorgt.

ACTIE:

-2% niacinamide ondersteunt het regeneratieproces en vermindert micro-irritaties. Het brengt de hydrolipidenbarrière van de huid in evenwicht en versterkt de beschermende functies.

-Het mineralencomplex maakt de opperhuid glad en vermindert de ruwheid ervan. Het helpt het hydratatieniveau van de huid te verhogen, waardoor het risico op een trekkerig gevoel en jeuk wordt geminimaliseerd.

RESULTATEN:

-Het hele lichaam, inclusief het gezicht, wordt zachtjes gereinigd zonder een trekkerig gevoel.

-De huid wordt goed gehydrateerd.

-De opperhuid wordt glad.

-Het gevoel van frisheid en reinheid houdt lang aan.

HOE TE GEBRUIKEN

Neem een geschikte hoeveelheid gel in uw hand en was uw lichaam, gezicht en hoofdhuid. Masseer tot schuim ontstaat en spoel vervolgens grondig uit.

SAMENSTELLING

Aqua , caparylyl/caprylglucoside, natriumcocoamfoacetaat, glycerine, niacinamide, inuline, fructose, glucose, panthenol, Panthenol , mangesiumaspartaat, zinkgluconaat, kopergluconaat, Copper , melkzuur, xanthaangom, cellulosegom, citroenzuur, levulinezuur , Natriumlevulinaat, Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113389
a lot

Specifieke referenties

ean13
5904639170835

BasicLab Masculis Gel voor...

€ 16,90
group_work Toestemming voor cookies