Eveline Men X-Treme anti-rimpel Intensief hydraterende gezichtscrème 50 ml

€ 5,90
Inclusief belasting

De crème hydrateert, voedt, verhoogt de celoxygenatie, geeft energie en geeft de huid een frisse uitstraling

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Eveline Men X-Treme anti-rimpel Intensief hydraterende gezichtscrème 50 ml

Man X-Treme crème kenmerkt zich door een krachtige verstevigende formule, gericht tegen rimpels en het vertragen van de verouderingsprocessen van uw huid. Gezamenlijk hydrateert, voedt, verhoogt het de celoxygenatie, geeft het energie en geeft het de huid een frisse uitstraling. Deze crème stimuleert celvernieuwingsprocessen, regenereert, verstevigt en verstevigt de huid intensief. De lichte, niet-vette consistentie maakt het gemakkelijk aan te brengen en trekt snel in. Het gebruik is comfortabel en prettig en zorgt voor comfort en een jonge uitstraling van uw huid.

Hoe het werkt?

-Gladde huid zonder rimpels: MATRIXYL®3000 en MATRIGENICS14 verminderen op spectaculaire wijze rimpels en verbeteren de stevigheid van de huid. Vitamine E, bekend als de vitamine van de jeugd, vertraagt het verouderingsproces en heeft een voedende en verzachtende werking.

-Frisse en uitgeruste uitstraling: BIO GINSENG stimuleert en geeft energie aan de huid. ENERGISOMIE Q10 stimuleert de energieproductie in de cellen en verhoogt hun oxygenatie.

-Regeneratie en hydratatie: PROVITAMIN B5 ondersteunt de regeneratie, verzacht de symptomen van irritatie en beschermt tegen uitdroging. HYALURONZUUR zorgt voor 24 uur per dag diepe hydratatie van de huid en herstelt de gladheid en elasticiteit.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de crème elke ochtend en avond aan op de gereinigde huid van gezicht en hals, vermijd het gebied rond de ogen. Laat geen olieachtig laagje achter.

SAMENSTELLING

Aqua ( water ), Paraffinum Liquidum, Cetearylalcohol, Ceteareth-20, Glycerine, Petrolatum, Isopropylmyristaat, Dimethicon, EthylhexylMethoxycinnamaat, Panax Ginseng Wortelextract, Undaria Pinnatifida Extract, Ubiquinone, Natriumhyaluronaat, Ureum, Tocoferylacetaat, Panthenol , Retinylpalmitaat, Natriumlactaat, Carnitine, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Tocoferol, Parfum (geur), Acrylaten/c10-30 Alkyl Acrylaat Crosspolymeer, Triethanolamine, Fenoxyethanol, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Dmdm Hydantoïne, Ethylhexylglycerine, Kaliumsorbaat , Natriumbenzoaat, Butyleenglycol, Peg-6Capryl/caprinezuurglyceriden, Carbomeer, Lecithine, Polysorbaat 20, Natriumcitraat, Citroenzuur, Trinatrium Edta, Bht, Amyl Cinnamal, Benzylsalicylaat, Limoneen, Linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115344

Specifieke referenties

ean13
5901761997217

Eveline Men X-Treme...

€ 5,90
group_work Toestemming voor cookies